Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

26 08 2014Project bij: Albert Heijn

Vorige maand leverde Ruigrok bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Tilburg een innovatief touchscreen bedienpaneel op. Innovatief meedenken met de klant in oplossingen was daarbij het uitgangspunt van Ruigrok.

Men wilde graag een tweede bedienpaneel bij de nieuwe loge met de nodige feedback, terwijl er uitsluitend gebruik gemaakt kon worden van de bestaande infrastuctuur van de bekabeling. Wegens verzakkingen in het wegdek waren de bestaande kabelwegen en trekputten dichtgestort met beton. Hierdoor kon er geen nieuwe bekabeling worden aangebracht. Door de lengte van de signaleringssignalen was een draadloze oplossing geen optie. Er werd door Ruigrok voorgesteld om de signalen via het bestaande computernetwerk te laten lopen, waarop Albert Heijn positief reageerde.

Als platform werd de nieuwe Integra inbraakcentrale van Satel toegepast i.c.m. een touchscreen PC. Het bestaande bedienpaneel werd als het ware digitaal gekopieerd, zodat alles voor de gebruiker hetzelfde blijft. Alle functies en signaleringen van het originele drukknoppentableau zijn uitgevoerd op het touchscreen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.