Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Bollards

Ruigrok Nederland is een van de meest betrouwbare verkopers op het gebied van bollards, ook wel bekend als een poller of inzinkbare palen. Bollards worden veelal gebruikt bij toegangscontrole tot parkeerterreinen, tot vrije busbanen of tot verkeersarme stadscentra. De zwaardere uitvoering wordt ook gebruikt als ramkraak beveiliging. Zo is er voor iedere wens een type bollard te vinden, waar wij van Ruigrok excellente kwaliteit en functionaliteit op garanderen.

Applicaties van een bollard

Bollards, ook wel bekend als een poller of inzinkbare paal zijn de ideale oplossing bij toegangscontrole. De zwaardere uitvoeringen worden dan ook vaak gebruikt als ramkraak beveiliging. Bijna iedereen heeft dan ook wel eens een bollard gezien, een paal die uit de grond komt voor de bank of juwelier bij sluitingstijd. Bollards zijn bestand tegen de krachten van een impact tot 1,8 miljoen Joules, ideaal dus als optie tegen ramkraak. De applicaties van onze inzinkbare palen is echter veel breder. Zo zijn bollards in gebruik bij onder andere: speelplaatsen, fietspaden, parken, sportvelden, tolwegen, parkeerplaatsen en winkelcentra.

Bollards speciaal naar uw wensen

Wij van Ruigrok bieden oplossingen die naast functioneel ook nog veilig en elegant zijn. Onze bollards zijn dan ook vrijwel geheel aanpasbaar naar uw specifieke wensen. Zo kunnen onze bollards worden aangepast met onder andere verwarming, signaleringslampen, stoplichtzuilen en extra snelle opening. Daar blijft het echter niet bij, onze pollers zijn ook zeer goed te combineren met allerlei soorten andere toegangscontrole en signaleringen zoals detectielussen, kaartlezers, GSM herkenning en stoplichten.

Waarom Ruigrok?

Ons motto is voor elke situatie een passende oplossing. Naast onze laagste prijs garantie, garanderen wij ook kwaliteit. Tot op de dag van vandaag zijn er op plaatsen waar Ruigrok een bollard heeft geplaatst dan ook geen ramkraken meer geweest. Daarnaast zorgt ons zeer complete assortiment ervoor dat wij ook echt voor elke situatie een passende oplossing hebben. Neemt u daarom vooral contact met ons op bij vragen of onzekerheden.

Aarzel dus niet en vraag ons verkoopteam naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden!