Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

DAS parkeersystemen

Parkeersystemen voor kleine en middelgrote parkeerterreinen

Op plaatsen waar het aantal parkeerplaatsen beperkt is, of waar in de directe omgeving betaald parkeren geldt, is wild parkeren vaak een probleem welke leidt tot -ergernis bij bijvoorbeeld bewoners of -economische schade bij naburige detailhandel en horeca. Een conventioneel “betaald” parkeersysteem is kostbaar en dus vaak bij kleinere parkeerterreinen economisch niet rendabel. Ruigrok parkeersystemen kenmerken zich door een uitstekende prijs prestatie verhouding en de flexibele opbouw. Het systeem is geheel modulair opgebouwd waardoor het mogelijk is om ook een klein parkeerterrein te voorzien van een betaalbare “betaald” parkeeroplossing. 

Het systeem
das logokopie parkeersystemen zijn modulair opgebouwd uit een samenstelling van ticket afgifte- en lezer units al dan niet aangevuld met ticket printers en betaal faciliteiten, zowel bemand bij een kassier of receptie als met een betaalzuil die werkt met bankkaarten of contant geld. Alle componenten hebben slechts 230 Volt voedingsspanning nodig om te functioneren, centrale software en servers zijn dus niet nodig.

Hoe werkt dit dan;
Het systeem is gebaseerd op barcodetickets die alle gegevens bevatten zoals bijvoorbeeld tijd en de locatie waar de ticket aangemaakt of afgegeven is en de tijdsperiode dat het ticket geldig is. Door bij uitgangen een of meerdere intelligente lezers te plaatsen kan middels vooraf in deze lezer ingestelde parameters de lezer zelf de validatie doen zonder dat er een centraal gekoppelde database nodig is.
Door uit te gaan van bovengenoemde oplossing kan veel geld bespaard worden op de installatie-bekabeling en de bijkomende grondwerkzaamheden, om nog maar niet te spreken over vergunningstrajecten bij gemeenten gezien deze in het geheel niet nodig zijn.

Integratie
Het parkeersysteem is geschikt om gebruikt te worden in combinatie met alle soorten poorten, speedgates en slagbomen, zowel nieuw als bestaand. Het is ook mogelijk softwarematige koppelingen te maken met aanwezige kassa systemen of bijvoorbeeld een reserveringssysteem van een recreatiepark.
Rapportage en gebruikersmanagement
Hoewel het totale parkeersysteem gebaseerd is op een niet bekabelde oplossing heeft het systeem toch de mogelijkheid om rapportages te maken. Door de uitrij terminal te verbinden aan het internet kan middels de speciale webapplicatie alle door de lezer binnenkomede informatie zoals tijd van aankomst, totale parkeertijd , specifieke parkeertijd van de abonnementhouders maar ook een “ticketrol bijna leeg” beheerd worden. In het geval van de technische meldingen wordt vervolgens automatisch een sms of email verzonden aan de beheerder.

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze producten zijn vervaardigd uit duurzaam geëxtrudeerd aluminium en beschikken over alle Europese goedkeuringen. De standaard garantie hierop bedraagt dan ook niet voor niets drie jaar.