Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Draaipoorten

Draaipoorten zijn omwille van de goede inbraak werende eigenschappen, de gunstige prijsstelling en het grote scala aan mogelijkheden de meest gebruikte poorten voor het afsluiten van zowel bedrijfsterreinen maar ook in het particuliere segment. Ruigrok draaipoorten zijn afhankelijk van de behoefte te leveren in diverse modellen, materialen en uitvoeringen.

Ons programma omvat een aantal standaard uitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waar in de meeste gevallen volstaan kan worden. De doorgangen van onze draaipoorten variëren van 1 tot maar liefst 10 meter.

Bijpassende toebehoren zoals elektrische bediening overklimbeveiliging toegamgscontrole en intercommunicatie, meldzuilen en toebehoren maken het programma compleet.

Uitvoeringen
Tuinpoorten
Licht inbraak werende draaipoorten
Inbraak werende draaipoorten
Speciale en design draaipoorten

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze draaipoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken en beschikken over veilige en onderhoudsarme geïntegreerde loopwielen. Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de schuifpoorten voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Maatwerk
In die gevallen waar standaard schuifpoorten omwille van esthetische, ruimtelijke of uit het oogpunt van beveiliging niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Waarbij wij als beveiligingsspecialisten een oplossing opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen.