Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafmathekwerk combineert de voordelen van gaas- en spijlenhekwerk. Enerzijds is het namelijk sterk en aan de andere zijde is het niet mogelijk om grotere objecten door het gaasraster door te voeren. De eigentijdse look en de mechanische sterkte maken dubbelstaafmathekwerk toepasbaar voor standaard afrastering maar ook als beveiligingshekwerk. Ons programma omvat een aantal uitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waar in de meeste gevallen volstaan kan worden. Bijpassende producten zoals overklimbeveiliging slootwaaiers en poorten maken het programma compleet.

Robuust en voordelig
Dubbelstaafmathekwerk is gebaseerd op een rastermat met dubbele horizontale draden en een enkele verticale draden die aan elkaar zijn gepunt last. De matten worden afhankelijk van de gevraagde toepassing met speciale beugels en klemmen vastgezet aan de staanders die zowel rond als vierkant kunnen zijn.

Daar waar extra stabiliteit benodigd is worden de staanders voorzien van een schetsplaat en eventueel aangestort met beton

Kwaliteit en duurzaamheid
Dubbelstaafmat wordt altijd geleverd inclusief een verzink laag en is naar keuze te voorzien van een poedercoating in diverse standaard RAL Kleuren.

Veelzijdig en mooi
Dubbelstaafmat hekwerk is bij uitstek geschikt voor standaard afrastering sdoeleinden maar is ook zeer geschikt als privacy hekwerk, voetbalkooi of als groeischerm

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie en stroomschoksystemen op het dubbelstaafmat is mogelijk. Wij voorzien hierbij de matten individueel van speciale onderhoudsvrije sensoren of isolatorpalen met een draadraster die overklimmen en knippen detecteren. Koppeling met uw bewakingscamera’s, alarm management- en inbraakbeveiligingssystemen is mogelijk.