Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Gaashekwerk

Gaashekwerk voor terreinafrastering

Gaashekwerk is een voordelige en effectieve manier van terreinafrastering. Ons programma omvat een aantal standaard uitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waar in de meeste gevallen volstaan kan worden. Bijpassende toebehoren zoals als overklimbeveiliging slootwaaiers en toebehoren maken het programma compleet.

UItvoeringen
Gaashekwerk met bovenbuis

overklim detectie gaashekwerk

Gaashekwerk zonder bovenbuis
gaashekwerk zonder bovenbuis

 

 

Robuust en voordelig
Gaasafrastering is gebaseerd op een flexibel harmonica gaas welke langs robuuste staanders en bovenbuis geleid wordt en vervolgens opgespannen wordt. Om en grotere stijfheid aan het geheel te geven zijn er tussen de staanders afhankelijk van de hoogte 1 of meer horizontale spandraden aangebracht waaraan het gaasraster wordt afgebonden.

Voor tijdelijke situaties zoals bouwplaatsen en in natuuromgevingen is het mogelijk om de horizontale ligger weg te laten en hiervoor in de plaats een extra spandraad te nemen.

Daar waar extra stabiliteit benodigd is worden de staanders voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton

Kwaliteit en duurzaamheid
Al het gaashekwerk is samengesteld uit hoogwaardig geplastificeerd harmonicagaas. De staanders en de bovenbuis zijn verzinkt en naar keuze te voorzien van een poedercoating in diverse standaard RAL Kleuren.

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie en stroomschoksystemen op het gaashekwerk is mogelijk. Wij voorzien hierbij de staanders van het hekwerk van speciale onderhoudsvrije sensoren of isolatorpalen met een draadraster die overklimmen en knippen detecteren. Koppeling met uw bewakingscamera’s, alarm management- en inbraakbeveiligingssystemen is mogelijk.

Door de additionele toevoeging van detectiemiddelen op bestaand of nieuw gaashekwerk kan een hogere risicoklasse indeling worden bereikt..