Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Gronddetectie

Gronddetectie is de ideale manier om al in vroege fase indringers te lokaliseren. De huidige systemen grond detectie voldoen dan ook aan alle wensen die u kunt hebben, terwijl het ook nog eens onzichtbaar is en om die reden ook bijna niet te saboteren valt.

Applicaties van gronddetectie

Grond detectie is een van de meest betrouwbare vormen van terrein bewaking op de huidige markt. De systemen zijn bijna niet te saboteren, fool proof en bestand tegen elk type weer. De systemen worden ondergronds geplaatst, waarna de systemen door middel van ondergrondse bekabeling naar een analysers worden geleidt. Doordat de systemen direct in de grond worden geplaatst zijn zij bijna niet te lokaliseren, wat sabotage kansen aanzienlijk verkleint. De systemen zijn goed in staat om het verschil te detecteren tussen mens en natuur, wat weer ten goede komt van de duurzaamheid en de kans op valse alarmen aanzienlijk te reduceert. Grond detectie is onder bijna ieder type oppervlakte te plaatsen. Hierom is grond detectie van Ruigrok voor zowel bedrijven als particulieren een aantrekkelijke optie bij het beveiligen van een terrein.

Type grond detectie

Ruigrok biedt twee verschillende systemen grond detectie aan, RAFID en Sisma CP. RAFID is gebaseerd op het cree ren van een onzichtbaar inductieveld, waar Sisma CP gebaseerd is op het meten van druk verschillen. Beide systemen kunnen direct in de grond worden geplaatst en zijn prima te combineren met andere vormen van toegangscontrole. Voor meer informatie over de individuele systemen kunt u klikken op een van de illustraties hieronder of contact opnemen met ons verkoopteam, wij staan u graag te woord.

Waarom Ruigrok?

Ruigrok is Europees erkend installateur op het gebied van grond detectie. Ruigrok levert en monteert ons assortiment aan grond detectie door geheel Nederland. Hiernaast is Ruigrok ook leverancier van onder andere hekwerk, camera€™s en poorten, die ook door ons kunnen worden geplaatst. Ruigrok staat daarom garant voor een algehele complete oplossing.

Heeft u interesse of meer vragen? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam, wij staan u graag te woord!