Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Laadpaal elektrische auto

Laadpaal elektrische auto

Ruigrok heeft in samenwerking met Global Charging en Ecotap een geïntegreerde laadpaal voor de elektrische en plug in Hybrid auto’s ontwikkeld die zowel vrijstaand als in elk type hekwerk, muur of anderszins kan worden ingebouwd.

In tegenstelling tot wat toch nog nu toe in de markt gebruikelijk is hebben wij niet gekozen voor opzichtige oplossingen met Felle kleuren en grote opzichtige units maar voor een degelijke designoplossing die in harmonie is met de omgeving waarin de lader geplaatst gaat worden.

Wij bieden in deze zowel een thuislader, een interne bedrijfsoplossing als een complete laadpaal voor toepassing op openbare terreinen.

Onze laadpaal oplossing is zeer veelzijdig te noemen, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in die gevallen dat er exploitatie plaatsvindt te kiezen uit een tal van mogelijkheden.

Om eens wat voorbeelden te noemen

Laadpas
Pincodebetalen met bank of creditcard
Koppeling binnen interne toegangscontrole netwerk
Koppeling met betaal parkeersysteem

Voor al onze oplossingen geldt dat deze volledig in aanmerking komen voor de overheidssubsidie regelingen MIA en VAMIL daarnaast geven sommige gemeentes ook nog subsidies als uw laadpaal ook als openbaar laadpunt wordt ingesteld.