Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Parkeersystemen

Parkeersystemen

Ruigrok Nederland heeft zich gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke innovatieve parkeeroplossingen voor kleine- en middelgrote parkeerterreinen en garages. Wij bieden complete parkeersystemen inclusief betaalautomaat, slagbomen, poorten en speedgates voor een zodanig aantrekkelijke prijs dat ook de kleine parkeerterreinen kostendekkend en winstgevend geëxploiteerd kunnen worden.Onze parkeeroplossingen zijn modulair opgebouwd en later telkens uitbreidbaar. Wij bieden zowel oplossingen in vooraf betaald  als achteraf betaald parkeren. Koppeling met reservering en kassasystemen zijn eveneens door ons te realiseren.
Het systeem
Het parkeersysteem is opgebouwd uit navolgende componenten:

 

Veelzijdig en compleet!

De inzetbaarheid van de systemen is dankzij de zeer gunstige prijsstelling zeer breed en loopt vaneen kleine parkeerplaats bij een horecagelegenheid tot aan een complete parkeergarage inclusief voltelling en signaleringssystemen.
Enkele voorbeelden
Parkeersysteem bedoeld als oplossing tegen wildparkeren
Parkeersysteem bij een hotel of restaurant
Parkeersysteem bij een winkelcentrum
Parkeersysteem bij een bank
Parkeersysteem voor een parkeergarage
Parkeersysteem voor een ziekenhuis
Parkeersysteem bij appartementencomplex
Parkeersysteem voor recreatiepark

Kwaliteit
Voor alle systemen geldt dat deze voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Service, kwaliteit en onderhoud staat bij Ruigrok hoog in het vaandel en daarom verstrekken wij dan ook drie jaar garantie.