Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Schuifpoorten

Schuifpoorten

Schuifpoorten zijn omwille van de goede inbraak werende eigenschappen en doordat ze geen ruimteverlies op het terrein geven de meest gebruikte poorten voor het afsluiten van met name bedrijfsterreinen. Ruigrok schuifpoorten zijn afhankelijk van de behoefte te leveren in diverse modellen, materialen en uitvoeringen.

Ons programma omvat een aantal standaard uitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waar in de meeste gevallen volstaan kan worden. De doorgangen van onze schuifpoorten variëren van 3 tot wel 24 meter en met een snelheid 1,44 meter per seconde (in de dubbele uitvoering) beschikken wij over de snelste type gekeurde schuifpoort op de Nederlandse markt.

Bijpassende toebehoren zoals elektrische bediening overklimbeveiliging, toegangscontrole, intercomsystemen, meldzuilen en toebehoren maken het programma compleet.

Ruigrok schuifpoorten zijn van het type plug&play hetgeen inhoudt dat deze geheel geassembleerd inclusief de elektrische bediening op het werk geleverd worden. Door deze slimme wijze van werken wordt overlast tijdens het plaatsen tot het minimale teruggebracht.

schuifpoort

Uitvoeringen
Standaard schuifpoorten model TORERO
Luxe schuifpoorten met geïntegreerde verlichting model MATADOR
Aluminium snelle schuifpoort model RAPIDE
Speciale en design schuifpoorten

Veiligheid
Schuifpoorten vallen onder de regelgeving van machines en dienen derhalve voorzien te zijn van voorzieningen die het klemraken van personen ten allen tijden voorkomt.
De door ons geleverde poorten voldoen allemaal aan meest actuele Europese regelgeving en worden onder CE en desgewenst met typekeuring certificaat geleverd.

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze schuifpoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken en beschikken over veilige en onderhoudsarme geïntegreerde loopwielen. Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de schuifpoorten voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie op de schuifpoorten is mogelijk wij bieden hiervoor diverse elektronische maar ook schikdraad beveiliging oplossingen. Ruigrok beschikt tevens over een PAS68 gekeurde anti terrorisme schuifpoort. Koppeling met uw bewakingscamera’s, alarm management- en inbraakbeveiligingssystemen is mogelijk.

Maatwerk
In die gevallen waar standaard schuifpoorten omwille van esthetische, ruimtelijke of uit het oogpunt van beveiliging niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Waarbij wij als beveiligingsspecialisten een oplossing opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen.