Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

SPAZIO toegangscontrole

SPAZIO TOEGANGSCONTROLE

SPAZIO toegangscontrole systeem omvat een tweetal productlijnen die afhankelijk van de wens en behoefte van de eindgebruiker ingezet kunnen worden.

Stand alone centrales geleverd met een eenvoudig softwarepakket en een membraan toetsenbord voor 700 gebruikers off-line

Netwerk centrales gebaseerd op een netwerk van  centrales die zowel in LAN, als WAN omgevingen gebruikt kunnen worden en die toepasbaar zijn  voor  15000 gebruikers on-line

Voor zowel de stand alone als de netwerkcentrales geldt dat er per centrale twee lezers aangesloten kunnen worden waarmee respectievelijk 1 toegang  tweezijdig als twee toegangen enkelzijdig aangestuurd kunnen worden.

Vele soorten lezers

De SPAZIO centrales werken in combinatie met vele soorten lezers zoals:

Uitgebreide software functionaliteit

Het Spazio netwerk toegangscontrole systeem biedt naast de standaard toegangscontrole functionaliteiten zoals antipassback, gebruiksgroepen, linkprofielen noem maar op  ook nog de mogelijkheid tot geavanceerd beheer van uw bedrijfsomgeving.

Parkeerbeheer

Binnen het systeem is het mogelijk om een parkeerplaats van een bedrijfsverzamelgebouw op te delen in verschillende bedrijven gedeeltes en daarbij een  maximaal toe te laten personen per bedrijf en een matrix- of volstand bord aan te sturen.

Abonnementen en incidentele bezoekers

Middels de barcode ticketprinter die volledig geïntegreerd is . Kan bij de toegang een zuil met ticketgever toegepast worden die een kaartje afgeeft die slechts een gelimiteerde periode geldig is. Na het verstrijken van de  vrij door de beheerder in te stellen periode dient de kaart bezoekers gevalideerd te worden. Abonnementen van bijvoorbeeld een seizoen of een gelimiteerd aantal bezoeken zijn  mogelijk.

Werktijdregistratie

Werktijdregistratie en het aansturen van bijvoorbeeld akoestische signalering bij pauzes en ploegwissel is standaard binnen ons systeem geïntegreerd. Wij bieden verschillende soorten werktijd registratie terminals die met dezelfde pasjes kunnen worden bediend als de reguliere kaartlezers. Gegevens export naar uw boekhoudpakket is hierbij ook mogelijk.