Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk voor beveiligingstoepassing

Spijlenhekwerk is sedert jaren onze meest bekende vorm van industrieel geproduceerde afrastering. Ons programma omvat een aantal standaard uitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waar in de meeste gevallen volstaan kan worden. Bijpassende toebehoren zoals als overklimbeveiliging slootwaaiers en toebehoren maken het programma compleet.

Veiligheid
Ons spijlenhekwerk is allemaal voorzien van zogenaamde secure montage hetgeen inhoudt dat er geen bouten en moeren toegepast worden die door indringers eenvoudig verwijderd kunnen worden. Bijkomende eigenschap van de secure montage is dat er geen scherpe uiteindes en ontsierende bevestigingsdelen te zien zijn en dat de spijlendelen naadloos aansluiten op de bijbehorende robuuste koker staanders.

Uitvoeringen
Spijlenhekwerk met puntenkam
Spijlenhekwerk met ronde doorgestoken spijlen
Spijlenhekwerk met vierkante spijlen

 

 

spijlenhekwerk

Kwaliteit en duurzaamheid
Al het spijlenhekwerk wordt geproduceerd met de modernste productie technieken, standaard voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren. KOMO kwaliteitskeur behoort hierbij tot de mogelijkheid.

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie op het spijlenhekwerk is mogelijk. Wij voorzien hierbij de staanders van het hekwerk van speciale onderhoudsvrije sensoren die uiterst nauwkeurig overklimmen, zagen en slijpen detecteren. Koppeling met uw bewakingscamera’s, alarm management- en inbraakbeveiligingssystemen is mogelijk.

Maatwerk
In die gevallen waar een standaard spijlenhekwerk omwille van esthetische of uit het oogpunt van beveiliging niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Waarbij wij als beveiligingsspecialisten een oplossing opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen.