Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Tourniquets

Ruigrok tourniquets

Ruigrok Nederland is een van de meest vooraanstaande leveranciers op gebied van tourniquets en security lanes. Draaipoorten en draaikruizen worden veelal gebruikt bij beveiligingstoepassingen en crowd management. Tourniquets kunnen ingezet worden als toegangscontrole bij kantoorgebouwen, winkelcentra, zwembaden, sportcentra, kermisattracties en recreatieparken.

Toepassingen van een tourniquet

Tourniquets worden veelal gebruikt om een veilige, constante doorgang te bieden. Van supermarkt tot kermis, tourniquets zijn breed inzetbaar. Door middel van koppeling met een toegangscontrole systeem bij de tourniquet wordt alleen toegang verleend aan geautoriseerde personen. De binnenzijde van de tourniquets zijn voorzien van elektromagneten, zogenaamde solenoids, waardoor de blokkering wordt opgeheven als een geldig pasje wordt gebruikt. Ruigrok levert zowel lage tourniquets, zogenaamde “billentikkers”, als manshoge uitvoeringen, “draaitrommels”, die bijvoorbeeld worden gebruikt bij de entree tot voetbalstadions. Hoewel “tourniquet” een Frans woord voor draaikruis of draaihek is, wordt het ook gebruikt als algemene aanduiding voor diverse poortjes die gebruikt worden voor toegangscontrole van personen, waaronder de smartlane, de glasswing en glassgate.

Tourniquets speciaal naar uw wensen

Ruigrok biedt oplossingen die naast ergonomisch ook veilig zijn. Onze standaard tourniquets kunnen geheel customized worden, passende bij uw wensen en (huis)stijl. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende materialen, zoals RVS, glas of hout. Additioneel kunnen de tourniquets voorzien worden van bestickering of ingravering. Bij ons staat u garant voor veiligheid. Al onze tourniquets worden geleverd met ingebouwde veiligheidsystemen, welke afgestemd kunnen worden aan uw situatie.

Waarom Ruigrok?

Ruigrok heeft zich bewezen als een van de vooraanstaande leveranciers op het gebied van tourniquets. Wij beschikken over een breed pakket, van draaikruis tourniquets tot carrousel tourniquets en van draaipoortjes tot beveiligingssluizen. Ruigrok biedt voor elke situatie een passende oplossing
Alles wordt ‘in house’ verzorgd, van plaatsing tot service en onderhoud. Tevens beschikken we over een 24/7 storingsdienst.
Een tourniquet wordt zelden als enkele component toegepast. Bij Ruigrok kunt u terecht voor een compleet en gedegen pakket aan hekwerk en toegangsbeveiliging! Van compartimentering tot uitgebreide toegangscontrole systemen, er zijn vele combinaties denkbaar.

Neem contact met ons op en laat u adviseren door een van onze tourniquet specialisten!