Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Werktijdregistratie

Werktijdregistratie

Werktijdregistratie en toegangscontrole liggen direct in elkaars verlengde. Wij leveren een compleet programma werktijdregistratie terminals waarmee uw volledige proces van werktijden volledig beheerd kan worden.

Tijdregistratie wordt steeds complexer en arbeidsintensiever als naast standaard werktijd en overuren overuren ook nog een Variabele werktijden, Snipperdagen, vakanties, ATV en ploegenschema’s bijkomen biedt elektronische werktijdregistratie uitkomst.

Het tijdsregistratiesysteem legt alle werktijden vast en berekent het aantal uren dat iemand aanwezig is geweest vervolgens kan dit getoetst worden met cao regelingen. Middels functietoetsen op de tijdregistratie terminal zijn ook buitengewone verloven of doktersbezoeken in geven.

De software beschikt over een standaardrapportages, tevens zijn  via gegevensexport naar bijvoorbeeld Microsoft Excel eenvoudig maatwerkrapportages te genereren.

Het werktijd registratie pakket is tevens te koppelen met diverse personeelsinformatie en salarisverwerkingssystemen.

Voor productieomgevingen maar ook scholen etc. is het mogelijk om ploegwisselingen  akoestisch weer te geven en hiervoor het werktijdregistratiesysteem te gebruiken. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid en kunnen sectormatig worden ingesteld.

Voor al onze tijdregistratieterminals geldt dat wij deze leveren met diverse kaartmediums zoals magneetkaart, Proximity 125Khz,proximity HID maar ook 13,56 Mhz Mifare/desfire. Voor die plaatsen waar men liever gebruik maakt van biometrische uitlezing hebben wij ook vingerscanners en handpalmlezers. Ook hybride registratie bijvoorbeeld kaart met pin of vingerherkenning zijn mogelijk hiermee wordt tevens het voor anderen klokken voorkomen.

De werktijdregistratie terminals zijn voorzien van duidelijke 4 regel LCD display en beschikken over een 5 tal functietoetsen

Met het werktijdregistratie systeem is altijd precies te zien welke personen zich in het pand bevinden hetgeen een handig hulpmiddel is voor met name het secretariaat en tevens gebruikt kan worden bij calamiteit en ontruiming.