Ruigrok levert toegangscontrole bij Politie Nederland

Politie Nederland kiest voor high-end slagbomen van Ruigrok. Met deze oplossing kan de politie in geval van spoedgevallen nog sneller uitrukken. 

De politie stelt hoge eisen aan zijn materieel en faciliteiten, aangezien zij snel uit moeten rukken in geval van spoedgevallen of calamiteiten. In samenspraak met de facilitair manager is dan ook gekozen voor de DN Extreme, het meest High-End slagboomproduct van dit moment. De DN Extreme is een nieuwe slagboomlijn. De Extreme is frequentiegestuurd, waardoor de boomarm sneller en gecontroleerder omhoog en naar beneden gaat, dit vergroot de doorrijsnelheid en verminderd de kans op aanrijding. Deze robuuste slagboom kan uitgevoerd worden met LED verlichting in de boomarm, waardoor deze ook goed zichtbaar is in de avond/nacht situatie. De slagboomconsole wordt standaard uitgevoerd in poedercoating, in de kleur RAL 7031 (blauwgrijs).

Ruigrok trotse sponsor VVOG Harderwijk

Ruigrok Nederland is de komende jaren sponsor van de Harderwijkse voetbalclub VVOG. VVOG speelt al sinds jaar en dag in de hoogste regionen van het amateurvoetbal in Nederland. Op dit moment speelt VVOG in Derde Divisie Zaterdag en speelt het haar thuiswedstrijden op het prachtige sportpark De Strokel. 

Ruigrok Nederland wil met deze businessrelatie haar naamsbekendheid vergroten en actief mee werken om de zakelijke en sportieve ambities van VVOG en Ruigrok Nederland te helpen waar maken. Uiteraard is de VVOG Businessclub daar zeer verheugd over en hoopt zij dat vele andere ondernemers het voorbeeld van Ruigrok Nederland zullen volgen.

Ruigrok staat voor een heldere, frisse kijk op terreinbeveiliging. U kunt vertrouwen op de kennis en expertise van Nederlands oudste hekwerk bedrijf.  Toonaangevend, adequaat en makkelijk benaderbaar zijn eigenschappen welke ons onderscheiden.

Ruigrok Nederland beschikt over een landelijk dekkende 24 uurs servicedienst en levert allround service aan alle merken hekwerk, poorten, deuren en toegangsbeveiligingssystemen.

© Copyright 2018 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden