Bollard installatie bij industrieterrein

Bollards voor gebruik bij industriële toepassingen. Door het gebruik van bollards wordt een terrein goed beveiligd voor ongenodigde, maar blijft het toegankelijk voor gewenste. Bollards van Ruigrok zijn de ideale oplossing voor uw terreinbeveiliging. Bollards zijn leverbaar in diverse uitvoeringen met opties tot stoplichten, meldzuilen en signalering. Ook bij uitbreidingen van een huidige situatie staat Ruigrok tot uw beschikking.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Ruigrok bollards zijn de oplossing voor locaties waar terreinen moeten worden afgesloten, maar toch een potentiele ingang moeten behouden. Innovatieve oplossingen zijn daarbij dan ook onze specialisatie. Bollards van Ruigrok geven dan ook de juiste invulling voor zelfs de meest lastige vormen van terreinafsluiting.

Bollards van Ruigrok zijn er zowel hydraulische als elektromechanische aangedreven uitvoeringen. Afhankelijk van de situatie leveren wij vrijblijvend advies over de beste oplossing. Ruigrok beschikt over een 24 uurs storingservice door geheel Nederland.

Neem contact op met ons verkoopteam voor eventuele vragen en / of aanvullende informatie.