Bollard installatie bij woongelegenheden

Pollers voor gebruik bij woongelegenheden. Door het gebruik van pollers wordt een terrein goed afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, maar blijft het toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Pollers van Ruigrok zijn de ideale oplossing voor uw woongelegenheids afsluitingen. Pollers zijn leverbaar in diverse uitvoeringen met opties tot stoplichten, meldzuilen en signalering. Ook bij uitbreidingen van een huidige situatie staat Ruigrok tot uw beschikking

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Ruigrok pollers zijn de oplossing voor locaties waar woongelegenheden moeten worden afgesloten voor bijvoorbeeld auto’s. Innovatieve oplossingen zijn daarbij dan ook onze specialisatie. Een poller van Ruigrok geeft dan ook de juiste invulling voor zelfs de meest lastige vormen van afsluiting.

Pollers van Ruigrok zijn er zowel hydraulische als elektromechanische aangedreven uitvoeringen. Afhankelijk van de situatie leveren wij vrijblijvend advies over de beste oplossing. Ruigrok beschikt over een 24 uurs storingservice door geheel Nederlands.

Neem contact op met ons verkoopteam voor eventuele vragen en / of aanvullende informatie.