Bollards voor high security objecten

Ramkraak palen voor gebruik bij high security objecten. Door het gebruik van ramkraak palen wordt een terrein goed beveiligd voor ongenodigde, maar blijft het toegankelijk voor gewenste. Ramkraak paal installaties van Ruigrok zijn de ideale oplossing voor uw ramkraak problemen. Ramkraak palen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen met opties tot stoplichten, meldzuilen en signalering. Ook bij uitbreidingen van een huidige situatie staat Ruigrok tot uw beschikking

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Ruigrok ramkraak palen zijn de oplossing voor locaties waar ramkraak en / of terrorisme een risico vormt. Innovatieve oplossingen zijn daarbij dan ook onze specialisatie. Ramkraak palen van Ruigrok geven dan ook de juiste invulling voor zelfs de meest lastige vormen van ramkraak en anti terreur beveiliging.

Anti ramkraak palen van Ruigrok zijn er zowel hydraulische als elektromechanische aangedreven uitvoeringen. Afhankelijk van de situatie leveren wij vrijblijvend advies over de beste oplossing. Ruigrok beschikt over een 24 uurs storingservice door geheel Nederland.

Neem contact op met ons verkoopteam voor eventuele vragen en / of aanvullende informatie.