Retro Chain Barrier

Voor de situatie waar een schuifpoort of slagboom ‘overdone’ is, biedt Ruigrok de “Privee Chain Barrier”. De Barrier is een zeer interessante oplossing voor die plaatsen waar er behoefte is aan statige afsluiting in combinatie met een goede uitstraling.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Opbouw van Chain Barrier
De Privee Chain Barrier is opgebouwd uit twee roestvrij stalen kolommen van een meter hoog, waartussen een stalen ketting tot 16 meter wordt opgehangen. De Barrier kan op vele typen ondergrond geplaatst worden. Van landgoederen tot parkeerplaatsen, de Chain Barrier is een geschikte oplossing. De openingstijd bedraagt ongeveer 10 seconden, te danken aan de 24V motor, ingebouwd in een van de kolommen.

Opties Chain Barrier
De Privee Chain Barrier is leverbaar tot een lengte van 16 meter. Verder behoren onder andere fotocellen, verlichting, sleutelschakelaars, batterijen, handzenders en kettingopvang paneel tot de opties. De Privee Chain Barrier wordt standaard geleverd in RAL 7022 ambergrijs.

Toepassingen
De Privee Chain Barrier is door zijn robuuste, authentieke kolommen te plaatsen op een grote hoeveelheid locaties. Van parkeerplaatsen tot landgoederen, de Chain Barrier zal er tot zijn recht komen. De Chain Barrier is betrouwbaar en geschikt voor intensief gebruik.

Service
Ruigrok levert en plaatst de Retro Chain Barrier door geheel Nederland. Dankzij onze 24 uur storingsdienst staan wij dag en nacht klaar bij eventuele calamiteiten.
Heeft u verder nog vragen? Neem contact op met ons verkoopteam, zij staan u graag te woord!