FAAC 844 Schuifpoortopener

De FAAC 844 schuifpoortopener is een schuifpoort aandrijving met een geïntegreerde besturing die geschikt is voor schuifpoorten tot 10 meter doorgang.

Hoewel een FAAC 844 zeer goed toe te passen is op industriële schuifpoorten valt deze mede dankzij de compacte afmetingen weinig op waardoor deze zich dan ook goed leent voor toepassing op schuifpoorten voor particuliere toepassing. De besturing is zeer uitgebreid te noemen zo is het mogelijk om de aandrijving bijvoorbeeld gedeeltelijk te laten openen zodat een doorgang ontstaat voor een voetganger en er toch geen auto langs kan.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

De behuizing van de aandrijving is uitgevoerd in duurzaam aluminium en heeft ABS kunststof deksel aan de bovenzijde. In het geval van stroomuitval of calamiteit kan de motor ontkoppeld worden met een sleutel. De aandrijving is voorzien van magnetische afslagen waardoor er geen kwetsbare uitstekende delen zijn.

UPGRADE
Bij vervanging van de standaard FAAC 844  besturing passen we tegenwoordig de frequentie geregelde FEIG besturing toe die naast de uitgebreide mogelijkheden ten aanzien van de functionaliteit ook beschikt over een Frequentieregelaar waarmee het mogelijk is de poort geleidelijk te starten en te stoppen. In het geval van vervanging wordt omwille van de beperkte ruimte in de aandrijvingsbehuizing een los geplaatste besturingskast in buitenuitvoering toegepast. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een hogere loopsnelheid te bewerkstelligen.

FAAC 844  MOTOR SPECIFICATIES

  • V 230
  • kW 0,6
  • Nm 35
  • Snelheid 9,6 meter/min
  • Stroomopname 3,6 A

GATESTATE
Het is mogelijk  om bestaande FAAC 844 aandrijvingen te voorzien van de Gatestate proactieve servicemodule waarmee het mogelijk is om op afstand de status van de poortbesturing in te zien en om bijvoorbeeld via SMS of email een melding te ontvangen als er een storing is of als de poort onderhoud nodig heeft.