Slagboominstallatie op campings

Een goede beheersing van de infrastructuur op een recreatiepark is een absolute must. Naast het veilig kunnen recreëren van de campinggasten wordt tevens de het terrein afgeschermd tegen ongenode gasten waardoor het gevoel voor veiligheid van uw gasten toeneemt.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Slagbomen van Ruigrok
Ruigrok Nederland is leverancier en installateur op het gebied van slagbomen, hekwerk, poorten en tourniquets voor onder meer campings, zwembad en recreatieparken. Alle systemen en oplossingen worden in eigen beheer gerealiseerd. Uiteraard gaat alles in samenspraak met u als recreatie ondernemer waarbij uw visie als de ondernemer centraal staat en wij onze technische knowhow inbrengen.

Voor de beheersing van de handelingen beschikken wij over een uitgebreid softwarepakket waarin onder meer kentekenherkenning, betaalacties, creditfuncties maar ook de standaard kaartlezers zoals proximity en barcode zijn geïntegreerd. Een slagboom installatie op campings of recreatieterreinen zijn zo dus altijd zeer volledig.

Ruigrok Nederland beschikt over een slagboom oplossing voor uw camping in elke prijsklasse. Van een eenvoudige slagboom tot een complete installatie met internetcommunicatie toegangscontrole etc.