Slagboom RIB President

De RIB President slagboom is een van de kleinere slagbomen in ons assortiment en door zijn grootte uitermate geschikt voor plaatsen met beperkte ruimte. De slagboom is verder ook een van de scherpst geprijsde slagbomen op de markt die nog steeds geen prijs inruilt voor kwaliteit.

Opbouw van de RIB President slagboom
De RIB President slagboom bestaat uit drie delen, de arm, de besturing kast en de cilinder. Wat de slagboom nou zo interessant maakt voor plaatsen met beperkte ruimtes is dat de cilinder achterwege kan worden gelaten, wat betekent dat de besturing kast en arm op een muur kunnen worden aangesloten door middel van een hoekbeugel. Een ideale oplossing dus voor bijvoorbeeld een liftschacht. De besturing kast is ook volledig beschermd, waardoor plaatsen in stoffige ruimtes geen probleem vormt. De slagboom opent zich in circa 3 seconden

Opties voor de RIB President slagboom
De RIB President slagboom is leverbaar met een arm van drie of vier meter. Verder is de slagboom nog leverbaar met optionele extra voeding wat verlichting, inclusief stoplicht, mogelijk maakt. De President kan ook nog worden geleverd met de volgende accessoires: Batterij, batterijlader, zonnepanelen, handzender, Wi-Fi toegang, draadloze fotocellen en opvang kolommen.

Toepassingen van de RIB President slagboom
De RIB President slagboom is een van de kleinere slagbomen in ons assortiment en door zijn grootte en aanpasbaarheid uitermate geschikt voor plaatsen met beperkte ruimte. De cilinder kan achterwege worden gelaten waardoor de slagboom ook door middel van een hoekbeugel aan een muur kan worden bevestigd. Ook in stoffige ruimtes heeft de president door zijn dichte besturing kast geen problemen. Door de optie van zonnepanelenreceptoren is de President ook geschikt voor buiten. De slagboom wordt standaard geleverd met een sleutel, waarmee in het geval van stroomuitval de President in een voorgeprogrammeerde positie komt te staan. Door de optie van een batterij zou een eventuele stroomuitval de President nog 200 keer open en dicht kunnen gaan.

Service
Ruigrok levert en plaatst de RIB President slagbomen door geheel Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor iedere situatie een passende oplossing kunnen aanbieden. U zult uw wens bij ons kunnen vinden. Door onze 24 uur storing service staan wij dag en nacht klaar bij eventuele storingen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe