Slagbomen voor parkeergarages

Een goede slagboominstallatie kan de flow van een parkeergarage zeer gunstig bevorderen. Hiernaast heeft een parkeergarage altijd baat bij een goede beveiliging, men is veel eerder geneigd om zijn transportmiddelen in goede bewaring achter te laten dan in een onbekende achterbuurt. Ruigrok biedt daarom ook topkwaliteit slagbomen aan voor parkeerterreinen en andere parkeergelegenheden.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Ruigrok Nederland is als leverancier en installateur op het gebied van slagbomen, hekwerk, poorten en tourniquets voor parkeergelegenheden een expert. Al onze systemen en oplossingen worden in eigen beheer gerealiseerd. Uiteraard gaat alles in samenspraak met de terreineigenaar, waarbij uw visie centraal staat en wij onze technische knowhow inbrengen ter bevordering van de oplossing. Voor elke situatie en budget hebben wij dan ook een oplossing.

Door ons volledige assortiment garanderen wij een goede oplossing. Naast slagbomen leveren wij dan ook eventuele kaartlezers, parkeersystemen, stoplichten, borden,  bijbehorend hekwerk, etc. Daarnaast beschikken wij ook nog over de bijbehorende software pakketten waarin onder meer kentekenherkenning, betaalacties, creditfuncties maar ook de standaard kaartlezers zoals proximity en barcode zijn geïntegreerd.

Ruigrok Nederland beschikt over een slagboom oplossing voor uw parkeerterrein in elke prijsklasse. Van een eenvoudige slagboom tot een complete installatie met internetcommunicatie, parkeersystemen, betaalautomaten, etc. Bij ons zult u geheid slagen.