Prikklok Time-TDPS

De Prikklok Time TDPS is geschikt voor toepassing in Spazio netwerk omgevingen. De Prikklok beschikt over een duidelijk LCD display waar de tijd dag en datum staan aangegeven. Dankzij het 22 toetsen membraan toetsenbord is de werking is zeer gebruiksvriendelijk zo beschikt de terminal over een vijftal functietoetsen waar bijvoorbeeld direct een buitengewoon verlof of doktersbezoek kan worden ingegeven.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

De lezer principes kunnen naar keuze magneetkaart, Proximity, Proximity HID of Mifare/Desfire zijn. Pincode in combinatie met de kaart voorkomt misbruik van de tijdregistratie kaarten en dat Prikklok handelingen door collega’s gedaan worden. Het pincode tableau kan tevens gebruikt worden om een “personeels toegangsdeur” vrij te geven of bijvoorbeeld verlichting of alarmsysteem te schakelen.

Als extra beveiliging is er de mogelijkheid de prikklok in combinatie met een IP camera te gebruiken en  een beeld bij elke kaarthandeling vast te leggen. De bijgeleverde software beschikt over uitgebreide rapportagemogelijkheden waarbij ook de mogelijkheid bestaat om via gegevensexport koppelingen te maken naar bijvoorbeeld Microsoft Excel of naar uw salarisadministratie.