Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Hekwerk

Ruigrok hekwerk / buitenbeveiliging

Ruigrok is al sinds haar oprichting de bakermat van de Nederlandse hekwerkindustrie. Een goed hekwerk is de basis van de buitenbeveiliging. Wij leveren dan ook uitsluitend kwaliteit type hekwerk, waar wij ons al 168 jaar mee verbinden. Hoewel de tijden veranderen is Ruigrok nog steeds nauw betrokken bij de levering van hekwerk door geheel Nederland.

Ruigrok hekwerk, ideaal geschikt voor de situatie

Ruigrok levert een compleet gamma aan hekwerk voor zowel particulier, bedrijfsleven, sport en natuurlijk ook maatwerk oplossingen door heel Nederland. Ruigrok hekwerk is dan ook uitermate geschikt voor iedere situatie die zich kan voordoen. Hekwerk van Ruigrok is leverbaar in vele vormen, van staal tot hout, van bouwhekken tot sportveld afrastering. Daarnaast bieden wij ook draaipoorten, schuifpoorten en complete buitenbeveiliging aan, om te kunnen voldoen aan iedere wens die de gebruiker maar kan hebben.

Ruigrok hekwerk, speciaal voor uw wensen

Ruigrok heeft door haar zeer uitgebreide gamma aan hekwerk de oplossing voor bijna iedere wens op het gebied van hekwerken en afrastering. Zo zijn wij als Nederlands oudste leverancier van hekwerk actief voor zowel bedrijven als particulieren. Elke situatie vereist dan ook een andere oplossing en daarmee een andere aanpak. Met vele jaren ervaring zijn wij dan ook in staat deze oplossing aan te bieden. Ruigrok hekwerk is in staat naar gelang de eisen en wensen hekwerk te leveren als gaashekwerk, dubbelstaafmat, spijlenhekwerk, hout of combinaties hiervan. Uiteraard verwijzen wij u dan ook graag naar de door ons aangeboden beveiligingsopties. Neemt u bij vragen dan ook gerust contact met ons op.

Waarom Ruigrok?

Ruigrok is de oudste en een van de meest toonaangevende hekwerk leveranciers in Nederland. Door onze jaren ervaring kunnen wij ons motto dan ook waarmaken. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. Een oplossing die wij opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen.

Heeft u vragen of interesse? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, deze staan u graag te woord!