Draaideur Tourniquet

Ruigrok Nederland is een van de meest vooraanstaande leveranciers op gebied van de draaideur tourniquet. Draaipoorten en draaikruizen worden veelal gebruikt bij beveiligingstoepassingen en personeelstoegang. Draaideur tourniquets kunnen ingezet worden als toegangscontrole bij kantoorgebouwen, winkelcentra, zwembaden, sportcentra, kermisattracties en recreatieparken.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Tourniquet uitvoeringen

Ruigrok Nederland is een van de meest vooraanstaande leveranciers op gebied van tourniquets en security lanes. Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen. ...

Lees meer

Tourniquet toegangscontrole

Tourniquet toegangscontrole is een goede oplossing voor toegangsregulering bij geen of beperkt toezicht. Ruigrok biedt tourniquets  voor zowel buiten- als binnentoepassingen. Daar waar...

Lees meer

Draaideur tourniquet van Ruigrok

Toepassingen van een draaideur tourniquet
Een draaideur tourniquet wordt veelal gebruikt om een veilige, constante doorgang te bieden. Van supermarkt tot kermis, een draaideur tournique is breed inzetbaar. Door middel van koppeling met een toegangscontrole systeem bij de tourniquet wordt alleen toegang verleend aan geautoriseerde personen. De binnenzijde van de tourniquets zijn voorzien van elektromagneten, zogenaamde solenoids, waardoor de blokkering wordt opgeheven als een geldig pasje wordt gebruikt. Ruigrok levert zowel lage tourniquets, zogenaamde “billentikkers”, als manshoge uitvoeringen, “draaitrommels”, die bijvoorbeeld worden gebruikt bij de entree tot voetbalstadions. Hoewel “tourniquet” een Frans woord voor draaikruis of draaihek is, wordt het ook gebruikt als algemene aanduiding voor diverse poortjes die gebruikt worden voor toegangscontrole van personen, waaronder de smartlane, de glasswing en glassgate.

Draaideur tourniquet speciaal naar uw wensen
Ruigrok biedt oplossingen die naast ergonomisch ook veilig zijn. Onze standaard tourniquets kunnen geheel customized worden, passende bij uw wensen en (huis)stijl. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende materialen, zoals RVS, glas of hout.

Additioneel kunnen de tourniquets voorzien worden van bestickering of ingravering. Bij ons staat u garant voor veiligheid. Al onze tourniquets worden geleverd met ingebouwde veiligheidsystemen, welke afgestemd kunnen worden aan uw situatie.

Waarom Ruigrok?
Ruigrok heeft zich bewezen als een van de vooraanstaande leveranciers op het gebied van een draaideur tourniquet. Wij beschikken over een breed pakket, van draaikruis tourniquets tot carrousel tourniquets en van draaipoortjes tot beveiligingssluizen. Ruigrok biedt voor elke situatie een passende oplossing
Alles wordt ‘in house’ verzorgd, van plaatsing tot service en onderhoud. Tevens beschikken we over een 24/7 storingsdienst.
Een tourniquet wordt zelden als enkele component toegepast. Bij Ruigrok kunt u terecht voor een compleet en gedegen pakket aan hekwerk en toegangsbeveiliging! Van compartimentering tot uitgebreide toegangscontrole systemen, er zijn vele combinaties denkbaar.

Neem contact met ons op en laat u adviseren door een van onze tourniquet specialisten!

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden