Tourniquet toegangscontrole

Tourniquet toegangscontrole is een goede oplossing voor toegangsregulering bij geen of beperkt toezicht. Ruigrok biedt tourniquets  voor zowel buiten- als binnentoepassingen. Daar waar efficiënte toegangscontrole moet worden bewerkstelligd in combinatie met persoonsregistratie, is  toegangscontrole met behulp van tourniquets een uitstekende oplossing.

Ruigrok Nederland beschikt over uitgebreide mogelijkheden in tourniquets en security lanes. Zo installeren wij tourniquet toegangscontrole voor winkelcentra, zwembaden, recreatieparken, voetbalstadions, fitnesscentra, kantoren, rijwielbergingen, musea maar ook voor bouwplaatsen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Onze tourniquets kunnen worden voorzien van diverse kaartlezers en werktijdregistratiesystemen. Door middel van koppeling met een toegangscontrole systeem, wordt alleen toegang verleend aan geautoriseerde personen. De binnenzijde van de tourniquets zijn voorzien van elektromagneten, zogenaamde solenoids, waardoor de blokkering wordt opgeheven als een geldig pasje wordt gebruikt. Ruigrok levert zowel lage tourniquets, zogenaamde “billentikkers”, als manshoge uitvoeringen, “draaitrommels”.  Hoewel “tourniquet” een Frans woord voor draaikruis of draaihek is, wordt het woord tourniquet ook gebruikt als algemene aanduiding voor smartlanes, glasswings en glassgates.

Tourniquets kunnen in diverse materialen en uitvoeringsvormen worden gerealiseerd. Zo bieden wij tourniquets uitgevoerd in RVS, glas of hout. Additioneel kunnen we tourniquets voorzien van bestickering of ingravering.  Ruigrok biedt oplossingen die niet alleen esthetisch fraai ogen, maar  ergonomisch ook veilig zijn.  Onze standaard tourniquets kunnen geheel worden gecustomized naar wens en (huis)stijl. Ruigrok Nederland staat garant voor veiligheid.  Al onze tourniquets zijn voorzien van ingebouwde veiligheidssystemen, afgestemd op u situatie.  Afhankelijk van de gewenste functionaliteit, esthetiek en locatie wordt in onderling met u de beste keus in tourniquet toegangscontrole bepaald

Benodigt of overweegt u tourniquet toegangscontrole?  Schroom dan niet om in geval van vragen even met ons contact op te nemen.  Graag staan wij u te woord.