Slagbomen

Slagbomen worden ingezet op locaties waar een snelle, gecontroleerde toegang vereist is. Vanwege de rappe openingstijd en minimaal benodigde ruimte is een slagboom de ideale oplossing bij de afsluiting van een parkeerterrein of parkeergarage. Daarnaast worden slagbomen vaak ingezet als dagafsluiting bij bedrijventerreinen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Slagbomen industriële toepassing

Ruigrok Nederland levert en installeert slagbomen en toegangscontrole in industriële omgevingen. Als klasse 3 erkend VEB en VCA gecertificeerd installateur zijn...

Lees meer

Slagbomen bij kantoorgebouwen

Heeft uw bedrijf wel eens last dat de auto van de buren op uw terrein staat geparkeerd? Dan biedt een slagboom...

Lees meer

Slagboominstallatie op campings

Een goede beheersing van de infrastructuur op een recreatiepark is een absolute must. Naast het veilig kunnen recreëren van de campinggasten wordt...

Lees meer

Slagbomen met schaarhekwerk

Slagbomen met een schaarhekwerk zijn de ideale oplossing voor situaties waar schuifpoorten en draaipoorten te langzaam openen en sluiten waardoor de toegangen te lang...

Lees meer

Slagbomen voor een parkeerterrein

Een goede slagbroominstallatie kan de flow van een parkeerterrein zeer gunstig bevorderen. Hiernaast heeft een parkeerterrein altijd baat bij een goede beveiliging,...

Lees meer

Slagbomen voor parkeergarages

Een goede slagboominstallatie kan de flow van een parkeergarage zeer gunstig bevorderen. Hiernaast heeft een parkeergarage altijd baat bij een goede beveiliging,...

Lees meer

Slagbomen type overzicht

Ruigrok levert en monteert diverse types slagbomen door geheel Nederland. Onze slagbomen zijn uitermate duurzaam en van hoge kwaliteit. Voor elke situatie een oplossing....

Lees meer

Slagbomen van Ruigrok

Controle over bezoekers

De slagboom is de blokkade van uw parkeerterrein, hierbij zijn er diverse mogelijkheden om de bezoekerscontrole te laten plaatsvinden. Qua aansturing kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor bediening middels handzender, smartphone app, kaartlezer en codeslot tot de meer geavanceerde technieken zoals voertuig- of kentekenherkenning.

In de meest eenvoudige uitvoering vindt aansturing plaats middels handzender of smartphone, hierbij kan de ontvanger/module in de besturingskast van de slagboom gemonteerd worden. Bij complexere opstellingen wordt een componentenzuil bij de in- en uitgang geplaatst, waarop diverse attributen gemonteerd kunnen worden. Hierbij kan gedacht worden aan intercom, camera, paslezers, inslikkers, etc.

Opstellingen

Ter afsluiting van het parkeerterrein kan er gekozen worden voor een enkele of dubbele slagboominstallatie. Een enkele slagboominstallatie volstaat op locaties waarbij er relatief weinig verkeer plaatsvindt. Een losse slagboom is kostenefficie nt, ruimtebesparend doch doeltreffend.

Bij parkeerterreinen waar relatief veel auto’s in- en uitgaan is een dubbele slagboominstallatie, al dan niet met middeneiland, een must. Een dubbele slagboominstallatie stelt de bezoeker in de gelegenheid vlot, onafhankelijk, in- en uitgaand te passeren. Een dubbele slagboominstallatie wordt standaard geleverd inclusief componentenzuilen, daar deze situaties meer eisen stellen aan comfort.

Slagboom toepassingen

Locaties waar een barrière goed tot zijn recht komt is onder andere bij: bedrijventerreinen, campings, havens, VvE’s, parkeergarages, tolwegen, etc.

Slagboom opties

Aanvullend bij de slagbomen kan er gekozen worden voor: 

  • LED verlichting, in console en/of boomarm
  • schaarhek, onder de boomarm
  • alternatieve RAL kleuren
  • breekstukken

Prijzen en kosten slagbomen

Slagbomen zijn er in vele soorten en maten. De prijzen of kosten voor slagbomen hangen sterk af van de toepassing van de slagboom. Ruigrok heeft een grote variëteit aan slagbomen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goedkope slagboom dan is een handmatige slagboom een goede oplossing. Als er veel verkeer onder de slagboom door moet is dit niet de meest handige oplossing. Wij adviseren u graag over de keuze van de juiste slagboom. Wilt u de prijs voor een slagboom snel weten? Vraag dan een offerte aan  en u ontvangt snel een prijsopgave in uw e-mail.

Slagboom in vergelijking met alternatieven

Een slagboom biedt een snelle doorgang met minimaal benodigde ruimte. Alternatieven op de slagboom zijn de schuifpoort, bollard, tourniquet of speedgate. Deze producten worden doorgaans gekozen vanwege hun meer inbraakwerende karakter. Het kan ook gewenst zijn een combinatie van slagboom met bollard/schuifpoort te plaatsen, om zodoende een goede totaalblokkering te bewerkstelligen. Meer informatie hierover kunt u opdoen bij een van onze medewerkers.

Ruigrok beveiliging

Ruigrok is een totaalleverancier op het gebied van buitenbeveiliging. Bent u opzoek naar een goede beveiliging / afsluiting van uw terrein, neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren niet alleen een slagboom, maar maken samen met u een duidelijke analyse van de situatie en geven hier invulling aan middels een helder beveiligingsadvies.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden