Intercomsystemen

Intercomsystemen maken het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een spreek-luister en of beeldverbinding. Intercomsystemen zijn dan ook een fundamenteel onderdeel in de beveiliging van een terrein. Zo kunt u van een afstand communiceren met de persoon voor de deur. Ruigrok intercomsystemen zijn zeer breed toepasbaar en vallen uitstekend te combineren met andere vormen van beveiliging.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Er wordt over het algemeen onderscheid gemaakt tussen de diverse locaties waar een intercom systeem van toepassing kan zijn. Deze informatie is ook kenmerkend voor de eisen waar een intercom aan moet voldoen. Ruigrok intercomsystemen zijn dan ook toepasbaar in de volgende situaties:

Flats, appartement complexen,  woonhuizen
Intercomsystemen worden veelal toegepast in flats en appartement complexen, waar een spreek-luisterverbinding op stand komt na het invoeren van een huisnummer. Elk individueel huishouden krijgt hiermee de optie om bezoek toe te laten treden terwijl onwelkome gasten buiten worden gehouden, wat weer ten goede komt van vandalisme verhindering.

Kantoorgebouwen
Intercomsystemen bieden in kantoorgebouwen een uitkomst voor toegangscontrole. Over het algemeen worden bezoekers bij aankomst naar de receptie doorverwezen wanneer zij op de intercom drukken. Hiermee is het dus een stuk makkelijker om te weten welke bezoekers er aanwezig zijn.

High security objecten (ambassades, militaire objecten)
Ook voor high security objecten bieden intercoms een uitkomst. In deze situaties is het extra belangrijk om ongenodigde gasten buiten te houden. High security intercoms onderscheiden zich in hun anti-hack beveiliging, een kwaliteitseis waar Ruigrok ruimschoots aan kan voldoen.

Ruigrok levert en monteert intercomsystemen voor diverse toepassingen door geheel Nederland. Uitstekend combineerbaar met andere vormen van toegangscontrole en leverbaar in vele beveiligingsniveaus is Ruigrok uw leverancier voor intercomsystemen. Neemt u bij vragen gerust contact met ons op.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden