Onze producten

24/7
NOODMELDING klik hier

Speedgates

Speedgates zijn elektromechanisch aangedreven snelvouwhekken, bestaande uit vier panelen welke gelijktijdig naar twee zijden openen. Elke hekvleugel is opgebouwd uit een aangedreven paneel en volgpaneel. Dit zorgt voor een openingstijd van circa 1 meter per seconde, wat neerkomt op een openings- of sluitingstijd van tussen de 3 en 10 seconden. Speedgates kunnen per etmaal circa 5000 cycli draaien, wat neer komt op meer dan 15 miljoen cycli per jaar. De Speedgate kan direct op een fundatie geplaatst worden of kan inclusief een prefab fundatie geleverd worden. Toebehoren als detectielussen, toegangscontrole en betalingsoplossingen worden eveneens met de speedgate gecombineerd.

Applicaties van een Speedgate

Speedgates vervangen schuifhekken, rolluiken en slagbomen in een enkel product. Zo worden Speedgates dan ook veelal toegepast bij parkeerplaatsen, waar alle drie de producten hun rol hebben. Echter zijn speedgates ook dermate geschikt voor de afsluiting van meer veel eisende toepassingen, zoals Penitentiaire Inrichtingen. Speedgates zijn van een hoogwaardig en  minder vandalismegevoelig alternatief voor slagbomen, waarbij als voordeel geld dat ook vrije doorgang voor voetgangers wordt belemmert. De ideale oplossing dus om ongewenste passage te minimaliseren.

Speedgates speciaal naar uw wensen

Speedgates van Ruigrok zijn leverbaar in vele maten en met accessoires om geheel te voldoen aan de situatie. Daarnaast kunnen de speedgates ook geleverd worden in vele uitvoeringsvormen zoals geheel gesloten, spijlen of matvulling. Bij alle varianten is er dan ook de optie tot boven of onder geleiding. Dit geheel aanpasbaar naar uw wensen. Vanzelfsprekend voldoen onze Speedgates geheel aan de Europese normen ten aanzien van veiligheid voor personen.

Waarom Ruigrok?

Ons motto is voor elke situatie een passende oplossing. Ruigrok levert daarom ook uitsluitend kwaliteit. Samen met U denken wij over de juiste oplossing. Door ons zeer complete assortiment kunnen wij hier dan ook voor zorgen. Neemt u daarom vooral contact met ons op bij vragen of onzekerheden