Dubbelstaafmat hekwerk high secure

Dubbelstaafmat hekwerk high secure is geschikt voor het creëren van hekwerk oplossingen in een security omgeving. Dubbelstaafmat hekwerken high secure zijn inbraak vertragend en daardoor geschikt voor toepassing in industriële omgevingen en als compartimentering hekwerk die onderdeel zijn van een beveiligingsplan. Dubbelstaafmat hekwerk is goedkoop, sterk, makkelijk te verwerken en daarbij ook nog mooi en duurzaam.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Dubbelstaafmathekwerk van Ruigrok
Dubbelstaafmat hekwerk high secure is gebaseerd op dubbelstaafmatten met een draaddikte van 6 mm verticaal en twee liggers van 8 mm horizontaal en hebben een maas van 50 bij 200 mm. De montage geschiedt met aluminium bevestigingsblokken die met anti inbraakschroeven van binnenuit worden gemonteerd. De rechthoekige staanders die om de 2,51 meter geplaatst worden afhankelijk van de gewenste hoogte uitgevoerd in koker 40*60 mm of als koker 40*80 mm. Door de dubbel uitgevoerde ligger wordt een hoge mate van stevigheid behaald. Afhankelijk van de ondergrond, hoogte en omstandigheden worden de staanders voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton. Overklimbeveiliging, slootwaaiers, bijpassende poorten en zelfs schuttingen en andere privacy oplossingen maken het geheel compleet.

Kwaliteit en duurzaamheid
Dubbelstaafmat hekwerken zijn verzinkt en naar keuze te voorzien van een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie op het dubbelstaafmat hekwerk is mogelijk. Wij voorzien hierbij de matten van het hekwerk van speciale onderhoudsvrije sensoren die uiterst nauwkeurig overklimmen, zagen en slijpen detecteren. De detectie die wij tot op 2,5 meter nauwkeurig kunnen doen is aan te sluiten op een camerabeveiliging of inbraaksignaleringssysteem hiermee kan een hoge mate van beveiliging behaald worden.

Maatwerk
In die gevallen waar een standaard dubbelstaafmat hekwerken omwille van esthetische of uit het oogpunt van beveiliging niet toegepast of als met de standaard hoogtes niet volstaan kan worden kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk, waarbij wij als beveiligingsspecialisten een oplossing opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen.