Dubbelstaafmat hekwerk met langlipbeugels

Dubbelstaafmat hekwerken met langlip bevestigingsbeugels zijn zeer geschikt voor het creëren van standaard hekwerkoplossingen. Deze hekwerken zijn licht inbraak vertragend en daardoor geschikt voor toepassing in industriële omgevingen en als hekwerken rond bijvoorbeeld sport accommodaties. Dubbelstaafmat hekwerk is goedkoop, sterk, makkelijk te verwerken en daarbij ook nog mooi en duurzaam.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Dubbelstaafmat hekwerk van Ruigrok
Dubbelstaafmat hekwerk standaard langlip is gebaseerd op dubbelstaafmatten met een draaddikte van 6 mm verticaal en twee liggers van 8 mm horizontaal en hebben een maas van 50 bij 200 mm. De montage geschiedt met langlipbeugels aan ronde staanders die om de 2,58 meter geplaatst worden. Door de dubbel uitgevoerde ligger wordt een hoge mate van stevigheid behaald. Afhankelijk van de ondergrond, hoogte en omstandigheden worden de staanders voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton. Overklimbeveiliging, slootwaaiers, bijpassende poorten en zelfs schuttingen en andere privacy oplossingen maken het geheel compleet.

Vriendelijk hekwerk
De strakke vormgeving, de mechanische eigenschappen en de lage prijs maken deze hekwerken zeer goed inzetbaar. Het mogelijk om de hekwerken te laten begroeien met bijvoorbeeld Hedera of het te monteren tegen een schutting of muur.

Kwaliteit en duurzaamheid
Dubbelstaafmat hekwerken zijn verzinkt en naar keuze te voorzien van een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie op het dubbelstaafmat hekwerk is mogelijk. Wij voorzien hierbij de matten van het hekwerk van speciale onderhoudsvrije sensoren die uiterst nauwkeurig overklimmen, zagen en slijpen detecteren. De detectie die wij tot op 2,5 meter nauwkeurig kunnen doen is aan te sluiten op een camerabeveiliging of inbraaksignaleringssysteem hiermee kan een hoge mate van beveiliging behaald worden.

Maatwerk
In die gevallen waar een standaard dubbelstaafmat hekwerken omwille van esthetische of uit het oogpunt van beveiliging niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk, waarbij wij als beveiligingsspecialisten een oplossing opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen.