Gaashekwerk met bovenbuis en puntdraad

Gaashekwerk met bovenbuis is gebaseerd op een flexibel harmonica gaas welke langs robuuste 60 mm staanders en 40 mm liggers geleid wordt en vervolgens opgespannen wordt. De staanders van het gaashekwerk worden om de drie meter geplaatst en tenminste 80 centimeter in de grond geheid. Om een grotere stijfheid aan het geheel te geven zijn er tussen de staanders afhankelijk van de hoogte 1 of meer horizontale spandraden aangebracht waaraan het gaasraster wordt afgebonden.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Staanders
Het gaashekwerk wordt standaard geleverd met harmonicagaas met een dikte van 3 mm en een maaswijdte van 50mm. Afhankelijk van de ondergrond, hoogte en omstandigheden worden de staanders voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton. Overklimbeveiliging, slootwaaiers en bijpassende poorten maken het geheel compleet. 

Veiligheid
Afhankelijk van de situatie, de functie en hoogte van het hekwerk is het mogelijk te voorzien van een topping die geldt als overklim beperkende
1) Rechte puntdraadhouder met twee of drie puntdraadbevestigingen
2) Schuine puntdraadhouder met twee of drie puntdraadbevestigingen
3) Dubbele puntdraadhouder Y-vormig met drie puntdraden
4) Rechte puntdraadhouder met hoogspanning isolator

Uitvoeringen
OZ – gaashekwerk met bovenbuis
ORZ – gaashekwerk met bovenbuis en 2 of 3 puntdraden op rechte houder
OSZ – gaashekwerk met bovenbuis en 2 of 3 puntdraden op schuine houder
OYZ – gaashekwerk met bovenbuis en 3 puntdraden op dubbele schuine houder

Kwaliteit en duurzaamheid
Al het gaashekwerk is samengesteld uit hoogwaardig geplastificeerd harmonicagaas. De staanders en de bovenbuis zijn verzinkt en naar keuze te voorzien van een poedercoating in diverse standaard RAL Kleuren. Voor het gaas geldt dat er een beperking geldt de kleuren hierbij zijn grijs, groen, of zwart.

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie en stroomschoksystemen op het gaashekwerk is mogelijk. Wij voorzien hierbij de staanders van het hekwerk van speciale onderhoudsvrije sensoren of isolatorpalen met een draadraster die overklimmen en knippen detecteren. Koppeling met uw bewakingscamera’s, alarm management- en inbraakbeveiligingssystemen is mogelijk.

Door de additionele toevoeging van detectiemiddelen op bestaand of nieuw gaashekwerk kan een hogere risicoklasse indeling worden bereikt.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden