Kindveilig dubbelstaafmat hekwerk

Kindveilig  dubbelstaafmat hekwerk dient te voldoen aan de strenge norm voor speelplaatsen en traphekjes. Voor de allerkleinsten volstaat hierbij alleen het MFR spijlenhekwerk maar voor de oudere kinderen is dubbelstaafmathekwerk met secure montage een voordelig en goed alternatief.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Hekwerk dubbelstaafmat
Dubbelstaafmat kids (DSMK) is hekwerk gebaseerd op dubbelstaafmat in de uitvoering 6-5-6 mm die een maasopening heeft van slechts 45 bij 194 mm en die in tegenstelling mat standaard dubbelstaafmathekwerk een uitstekende delen aan de onderkant hebben. Het hekwerk wordt gemonteerd tegen robuuste 60 bij 40 mm rechthoekige staanders, welke om de 2,5 meter geplaatst worden. De hoogte van DSMK is tenminste 1,2 meter Afhankelijk van de ondergrond worden de staanders voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton. Bijpassende poorten maken het geheel compleet.

Poorten
DSMK Poorten zijn altijd uitgevoerd met een kind veilige slotconstructie hetgeen inhoudt dat de sluiting zo is uitgevoerd dat de allerkleinsten deze niet zo maar kunnen openen. De bijpassende (optionele) dranger constructie zorgt voor automatisch sluiten als de poort geopend wordt.

Kwaliteit en duurzaamheid
Al ons dubbelstaafmathekwerk wordt geproduceerd met de modernste productie technieken, standaard voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren..

Maatwerk
In die gevallen waar een standaard  kindveilig dubbelstaafmat hekwerk omwille van esthetische of uit het oogpunt van beveiliging niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk.