Kindveilig spijlen hekwerk

Kindveilig spijlenhekwerk MY FIRST RUIGROK (MFR) is spijlenhekwerk met ronde spijlen tussen een volledig glad afgewerkte boven- en onderligger zijn gelast. De spijlen zijn uitgevoerd in rond 22 mm. De hart op hart tussen afstand bedraagt 100 mm hetgeen inhoudt dat de tussenruimte slechts 78 mm is. Het hekwerk wordt gemonteerd tussen robuuste 60 mm rechthoekige staanders, welke om de 3 meter geplaatst worden. De hoogte van MFR is tenminste 1,2 meter Afhankelijk van de ondergrond worden de staanders voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton. Bijpassende poorten maken het geheel compleet. 

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Poorten
MFR Poorten zijn altijd uitgevoerd met een kind veilige slotconstructie hetgeen inhoudt dat de sluiting zo is uitgevoerd dat de allerkleinsten deze niet zo maar kunnen openen. De bijpassende (optionele) dranger constructie zorgt voor automatisch sluiten als de poort geopend wordt.

Veiligheid
Kindveilig spijlen hekwerk MFR is voorzien van zogenaamde secure montage hetgeen inhoudt dat er geen bouten en moeren toegepast worden die kunnen leiden tot verwondinggen. Bijkomend voordeel van de secure montage is dat er geen scherpe uiteindes en ontsierende bevestigingsdelen te zien zijn en dat de spijlenvakken naadloos aansluiten op de staanders

Kwaliteit en duurzaamheid
Al ons spijlenhekwerk wordt geproduceerd met de modernste productie technieken, standaard voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren..

Maatwerk
In die gevallen waar een standaard kindveilig spijlenhekwerk omwille van esthetische of uit het oogpunt van beveiliging niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk.