Spijlenhekwerk standaard met puntenkam

Spijlenhekwerk Standaard is hekwerk met ronde spijlen die tussen een onder- en bovenligger zijn aangebracht. Vanaf 1,5 meter hoogte wordt het hekwerk standaard voorzien van een overklimbeveiliging in de vorm van een puntenkam. De spijlen zijn uitgevoerd in rond 25 mm en hebben een hart op hart tussen afstand van 150 mm.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Het hekwerk wordt gemonteerd tussen robuuste 60 mm rechthoekige staanders, welke om de 2,315 meter geplaatst worden. Afhankelijk van de ondergrond, hoogte en omstandigheden worden de staanders voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton. Overklimbeveiliging, slootwaaiers en bijpassende poorten maken het geheel compleet. 

Veiligheid
Spijlenhekwerk Standaard is voorzien van zogenaamde secure montage hetgeen inhoudt dat er geen bouten en moeren toegepast worden die door indringers eenvoudig verwijderd kunnen worden. Bijkomende eigenschap van de secure montage is dat er geen scherpe uiteindes en ontsierende bevestigingsdelen te zien zijn en dat de spijlenvakken naadloos aansluiten op de staanders.