Spijlenhekwerk Zwaar Prestige

Spijlen hekwerk Zwaar Prestige is hekwerk met vierkante spijlen die zowel door de onder- als de bovenligger gestoken zijn. Tot een hoogte van 1,5 meter hoogte zijn de spijlen recht afgezaagd bij de grotere hoogtes zijn spijlen aan de bovenzijde schuin afgezaagd hetgeen geldt als een overklimbeveiliging. De spijlen zijn uitgevoerd in 25 mm en zijn onder 45 graden geplaatst. De hart op hart tussen afstand bedraagt 150 mm.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Staanders
Het hekwerk wordt gemonteerd tussen robuuste 60 mm rechthoekige staanders, welke om de 3 meter geplaatst worden. Afhankelijk van de ondergrond, hoogte en omstandigheden worden de staanders voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton. Overklimbeveiliging, slootwaaiers en bijpassende poorten maken het geheel compleet. 

Veiligheid
Spijlen hekwerk Zwaar Prestige is voorzien van zogenaamde secure montage hetgeen inhoudt dat er geen bouten en moeren toegepast worden die door indringers eenvoudig verwijderd kunnen worden. Bijkomende eigenschap van de secure montage is dat er geen scherpe uiteindes en ontsierende bevestigingsdelen te zien zijn en dat de spijlenvakken naadloos aansluiten op de staanders.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden