Lancering nieuwe hekwerklijn: Ruigrok Exclusive!

Met trots kondigen wij onze nieuwe hekwerklijn aan: Ruigrok Exclusive. Een bijzondere serie stijlvolle ontwerpen met een exclusief tintje op het standaard hekwerk. Onze Sales Manager Nick Kroone vertelt u meer over deze exclusieve lijn. 

Direct naar Exclusive

Waarom Exclusive?

Nick: "We hebben deze exclusieve lijn toegevoegd om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige en stijlvolle hekwerkoplossingen. Door deze toevoeging bieden we klanten de mogelijkheid om niet alleen hun veiligheidsbehoeften te vervullen, maar ook om een statement te maken met verfijnde elegantie."

Voor wie?

Met deze lijn richten wij ons op klanten die waarde hechten aan stijlvolle ontwerpen en die hun buitenomgeving willen verfraaien met een exclusief tintje van kwaliteit en schoonheid. Denk aan particulieren die hun woning en woonerf willen voorzien van stijlvol hekwerk.

Verschillende modellen

Onze Exclusive-lijn heeft maarliefst 16 verschillende modellen, zo zit er altijd een model tussen die bij uw wensen past. Daarnaast kunnen we de modellen personaliseren met diverse paalkoppen en sierpunten en zijn deze beschikbaar in verschillende kleuren.

Nick: "De modellen En Privado en Medio Abierto zijn mijn eigen favoriet. Deze modellen hebben horizontale planken, waardoor het net lijkt alsof het hekwerk van hout is. Ook ogen deze modellen iets moderner. De 'open' hekwerken hebben een klassiekere uitstraling, bijvoorbeeld El Terreno."

Advies op maat

Ons team kijkt er enorm naar uit om klanten te verwelkomen en te voorzien van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die voldoen aan hun unieke behoeften op het gebied van veiligheid en stijl. Natuurlijk adviseren wij ook over de verschillende modellen passend bij de woning en locatie. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden