Brandroldeur BRD60

De Ruigrok BRD60 brandwerende roldeuren zijn in vele situaties toepasbaar waar de eis 60 minuten is (conform de E-eis). De brandroldeuren kunnen dagelijks gebruikt worden als afsluiting en/of wanneer er melding van brand is. Doordat er een enkelwandige lamel wordt toegepast, is er voor deze brandroldeur een zeer beperkte inbouwhoogte benodigd. Dit maakt de brandroldeur een perfecte oplossing voor locaties als ziekenhuizen, kantoren, overheidsinstellingen, winkelcentra, retail, onderwijs, horeca en diverse industriële toepassingen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Deurblad
Het deurblad van de brandwerende roldeur bestaat uit staal verzinkte, enkelwandige, vlakke lamellen. De lamellen zijn opgebouwd uit geprofileerde platen van 1,00 mm dik verzinkt staal. Aan de onderzijde is het pantser afgewerkt met twee verzinkt stalen hoeklijnen, welke met stalen popnagels aan de onderste lamel van het pantser zijn bevestigd. De lamellen zijn aan weerszijden afgewerkt met staal verzinkte eindnokken, voorzien van stormhaken.

Zijgeleiding
Het deurblad wordt bij het openen en sluiten door twee geleiders gevoerd. Deze geleiders bestaan uit speciaal voor dit doel ontworpen stalen geleidings- en kokerprofielen, welke ervoor zorgen dat het geheel een zelfdragende constructie vormt. Alle stalen delen zijn verzinkt.