Overheaddeuren volbeglaasd

Het paradepaardje onder de overheaddeuren is onze aluminium uitvoering de A40. Een robuuste, betrouwbare en duurzame aluminium overheaddeur met zeer veel variatiemogelijkheden. Iedere deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd. Dit maakt iedere A40-overheaddeur uniek en passend bij de styling van uw gebouw en uw corporate identity.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Flexibele indeling
De Ruigrok A40 overheaddeur is opgebouwd uit horizontale aluminium secties. Een sectie bestaat uit meerdere velden. Een veld is gevuld met een vulling naar keuze. De indeling van de overheaddeur wordt op maat ontworpen. Hierdoor heeft u optimale creatieve vrijheid en zijn de A40 overheaddeuren geschikt voor de meest uiteenlopende architectonische ontwerpen.

Individuele styling
Om uw overheaddeur een individuele styling te geven, kunt u transparante en gesloten vullingen in diverse uitvoeringen combineren. Een overzicht van alle variatiemogelijkheden vindt u op deze pagina. U kunt eindeloos variëren. De secties van het Ruigrok A40 model worden standaard geproduceerd van geanodiseerd aluminium (E6EV1).
Gepoedercoat
Indien de secties in kleur geleverd worden, dan worden de profielen van een kleur voorzien d.m.v. een hoogwaardige poedercoating. Deze éénlaags poedercoating garandeert een hoogwaardige kleur, glans, hardheid, duurzaamheid, hechting en laagdikte.

Duurzaam, lichtdoorlatend en fraai
Aluminium overheaddeuren zijn extra duurzaam dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Door in het ontwerp transparante vullingen toe te passen, wordt de overheaddeur vol beglaasd maximaal lichtdoorlatend. Het geeft de overheaddeuren volbeglaasd een fraaie uitstraling en maakt haar bij uitstek geschikt voor representatieve ruimtes, zoals showrooms. Daarnaast vergroten transparante vullingen de lichtopbrengst in het pand. Extra kunstverlichting wordt hierdoor vaak overbodig. Hetgeen een belangrijke besparing kan opleveren.

Gesloten bodemsectie van staal
Het gebruik van transparante vullingen geeft een overheaddeur allure, maar de sectie aan de onderzijde van de overheaddeur wordt in de praktijk vaak sneller vies en is gevoeliger voor schade. Veel bedrijven kiezen daarom uit praktische overwegingen voor een combinatie met een bijpassende gesloten bodemsectie van staal (Ruigrok S40). De uitstraling van de stalen bodemsectie wordt vanzelfsprekend volledig aangepast aan de styling van de totale overheaddeur.