Overheaddeuren

Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling voor u van groot belang. U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en tijdig wordt geleverd.

 
  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Hoge isolatiewaarde
Alle Ruigrok S40 overheaddeuren bestaan uit 40 millimeter dikke stalen sandwichpanelen (secties)die vrijwel naadloos in elkaar schuiven. De voor- en achterzijde van de panelen zijn vervaardigd van extra dik staal (0,5 mm). Daar tussenin bevindt zich een brandvertragende schuimkern van polyurethaan (CFK-vrij). Dit alles levert een isolatiewaarde op in de hoogste klasse van de CE-normering, hetgeen uw energiegebruik aanzienlijk verlaagd. 
Onze overheaddeuren worden samengesteld uit verschillende secties, van bijvoorbeeld staal of aluminium. Dit geeft u de mogelijkheid uw bedrijfsdeur het gewenste formaat te geven en de uitstraling die u wenst. Bovendien kunnen de deuren in elke RAL-kleur worden uitgevoerd.
Voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van industriële deuren zijn door de Europese Commissie (Europese) richtlijnen vastgelegd in de norm EN 13 241-1:2003. Al onze overheaddeuren voldoen ruimschoots aan de in CE-NEN-norm gestelde eisen.

Op maat
De Ruigrok S40 overheaddeuren worden volledig op maat gefabriceerd en op locatie gemonteerd en geïnstalleerd. Ook kunnen de overheaddeuren desgewenst worden voorzien van een loopdeur en/of vensters. De overheaddeuren worden geleverd met handbediening, een kettingtakel of motor.
Ons standaard model heeft aan de buitenzijde een stucco design (reliëf) met horizontale belijning, waardoor de deur een fraaie uitstraling krijgt. De buitenzijde van de panelen kan worden geleverd in diverse standaard kleuren (zie tabel). Tegen meerprijs kan de overheaddeur zelfs in iedere gewenste RAL-kleur worden gecoat. De binnenzijde van de deur is glad met horizontale belijning en is standaard gecoat in RAL-9002. Dit geldt ook voor de Design-Line modellen. Al onze modellen zijn CE-goedgekeurd, dus veilig in het gebruik.

Vensters voor meer licht en uitstraling
Wilt u meer licht brengen in de ruimte achter de overheaddeur of van binnenuit door de deur naar buiten kunnen kijken, dan is het mogelijk de overheaddeur te voorzien van één of meerdere vensters. Bij de Ruigrok S40-modellen kunt u kiezen uit isolerende kunststof ovale of rechthoekige vensters. Wilt u de lichtopbrengst extra vergroten, dan bestaat de mogelijkheid om de beglazing over de volle breedte van de overheaddeur aan te laten brengen. In dat geval combineren wij de stalen S40-panelen met een aluminium (Pro-Line A40) venstersectie. Hierdoor komt er nog meer licht naar binnen. Een eenvoudige manier om de lichtopbrengst op de werkvloer te verhogen. Uw overheaddeur krijgt hierdoor tevens een meer industriële uitstraling.