Bollard installatie bij parkeergelegenheden

Inzinkbare palen voor gebruik bij parkeergelegenheden. Door het gebruik van inzinkbare palen wordt een terrein goed beveiligd voor ongenodigde, maar blijft het toegankelijk voor gewenste. Inzinkbare palen van Ruigrok zijn de ideale oplossing voor uw parkeergelegenheid afsluiting. Inzinkbare palen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen met opties tot stoplichten, meldzuilen en signalering. Ook bij uitbreidingen van een huidige situatie staat Ruigrok tot uw beschikking

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Ruigrok inzinkbare palen zijn de oplossing voor locaties waar parkeergelegenheden moeten worden afgesloten voor ongewensten. Innovatieve oplossingen zijn daarbij dan ook onze specialisatie. Inzinkbare palen van Ruigrok geven dan ook de juiste invulling voor zelfs de meest lastige vormen van parkeergelegenheid afsluiting.

Inzinkbare palen van Ruigrok zijn er zowel hydraulische als elektromechanische aangedreven uitvoeringen. Afhankelijk van de situatie leveren wij vrijblijvend advies over de beste oplossing. Ruigrok beschikt over een 24 uurs storingservice door geheel Nederlands.

Neem contact op met ons verkoopteam voor eventuele vragen en / of aanvullende informatie.