Bollard installatie bij recreatie terreinen

Bollard installaties voor gebruik bij recreatie terreinen. Door het gebruik van bollard installaties wordt een terrein goed beveiligd voor ongenodigde, maar blijft het toegankelijk voor gewenste. Bollard installaties van Ruigrok zijn de ideale oplossing voor uw recreatieterrein afsluiting. Bollard installaties zijn leverbaar in diverse uitvoeringen met opties tot stoplichten, meldzuilen en signalering. Ook bij uitbreidingen van een huidige situatie staat Ruigrok tot uw beschikking

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Ruigrok bollard installaties zijn de oplossing voor locaties waar recreatie terreinen moeten worden afgesloten voor ongenode gasten. Innovatieve oplossingen zijn daarbij dan ook onze specialisatie. Bollard installaties van Ruigrok geven dan ook de juiste invulling voor zelfs de meest lastige vormen van recreatie terrein afsluiting.

Bollard installaties van Ruigrok zijn er zowel hydraulische als elektromechanische aangedreven uitvoeringen. Afhankelijk van de situatie leveren wij vrijblijvend advies over de beste oplossing. Ruigrok beschikt over een 24 uurs storingservice door geheel Nederlands.

Neem contact op met ons verkoopteam voor eventuele vragen en / of aanvullende informatie.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden