Schuifpoort Matador

De Matador schuifpoort is een moderne schuifpoort gebaseerd op een robuuste opgespannen aluminium onderbalk die het toepassen van schoren en spankabels op het bewegende poortdeel die als “trap” kunnen dienen onnodig maken. De Schuifpoort wordt geleverd in diverse uitvoeringen die overeenkomen met het Ruigrok leveringsprogramma van het spijlenhekwerk. De Matador schuifpoort is zeer luxe uitgevoerd zo wordt de poort standaard voorzien van geïntegreerde led verlichting in het bewegende poortdeel en design afwerking die de poort een luxe en afgewerkte uitstraling geven.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Plug en Play
De Matador schuifpoort is “Plug en Play” hetgeen inhoudt dat de schuifpoort geheel voorgemonteerd inclusief de eventuele elektrische bediening op het werk geleverd wordt. Plaatsing is in zeer korte tijd te realiseren waardoor onnodig oponthoud en hinder aan uw terreintoegang tot het verleden behoort. Bij de handbediende versie wordt de poort voorzien van een europrofiel cilinderslot.

De Matador schuifpoorten worden geleverd met een doorgang van 3 tot 24 meter (dubbele uitvoering) en een hoogte tot 2,5 meter.

  • Schuifpoort Matador model SP (Ronde spijlen en puntenkam)
  • Schuifpoort Matador model Prestige (Ronde doorgestoken spijlen)
  • Schuifpoort Matador model Zwaar Prestige (vierkante doorgestoken spijlen)
  • Elektrische bediening

De Matador elektrische schuifpoort wordt geleverd met een tweetal modellen elektrische aandrijving waarbij de mate van intensiviteit van het gebruik en de gewenste snelheid van openen en sluiten de bepalende factoren zijn. 

Bij de standaard industriële elektrische bediening geldt een openingssnelheid van 25 centimeter per seconde en dient afhankelijk van de hoogte en doorgang een maximaal aantal bewegingen van 50 maal per dag als max aangehouden te worden. Bij de zwaar industriële elektrische bediening geldt een maximale openingssnelheid van 50 centimeter per seconde en kan de poort volcontinue gebruikt kan worden.

De elektrische bediening werkt in combinatie met alle soorten van toegangscontrole en toegangsbeveiliging. De elektrische schuifpoort wordt standaard voorzien van een contactlijst op de voorzijde van het bewegende poortdeel en een dubbelwerkende contactlijst op het geleide portaal alsmede van een fotocel set tussen de poortopening.

Veiligheid
Schuifpoorten vallen onder de regelgeving van machines en dienen derhalve voorzien te zijn van voorzieningen die het klemraken van personen ten allen tijden voorkomt.
De door ons geleverde poorten voldoen allemaal aan meest actuele Europese regelgeving en worden onder CE en desgewenst met typekeuring certificaat geleverd.

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze schuifpoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken en beschikken over veilige en onderhoudsarme geïntegreerde loopwielen. Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de schuifpoorten voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie op het spijlenhekwerk is mogelijk. Wij voorzien hierbij de staanders van het hekwerk van speciale onderhoudsvrije sensoren die uiterst nauwkeurig overklimmen, zagen en slijpen detecteren. Een andere optie is schrikdraadbeveiliging waarbij een hoge maar ongevaarlijke spanning op een raster aan draden wordt gezet. Knippen, vasthouden en korstuiten wordt gedetecteerd. Koppeling met uw bewakingscamera’s, alarm management- en inbraakbeveiligingssystemen is mogelijk.

Maatwerk
In die gevallen waar een schuifpoort omwille van esthetische zaken, beperkte ruimte of anderszins niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk.