Schuifpoort Torero

De Torero schuifpoort is een moderne schuifpoort gebaseerd op een robuuste opgespannen aluminium onderbalk die het toepassen van schoren en spankabels op het bewegende poortdeel die als “trap” kunnen dienen onnodig maken. De Schuifpoort wordt geleverd in diverse uitvoeringen die overeenkomen met het Ruigrok leveringsprogramma van het spijlenhekwerk.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Plug & Play
De Torero schuifpoort is “Plug en Play” hetgeen inhoudt dat de schuifpoort geheel voor gemonteerd inclusief de eventuele elektrische bediening op het werk geleverd wordt. Plaatsing is in zeer korte tijd te realiseren waardoor onnodig oponthoud en hinder aan uw terreintoegang tot het verleden behoort. Bij de handbediende versie wordt de poort voorzien van een europrofiel cilinderslot.

De Torero schuifpoorten worden geleverd met een doorgang van 3 tot 20 meter (dubbele uitvoering) en een hoogte tot 2,5 meter.

  • Schuifpoort Torero model SP (Ronde spijlen en puntenkam)
  • Schuifpoort Torero model Prestige (Ronde doorgestoken spijlen)
  • Schuifpoort Torero model Zwaar Prestige (vierkante doorgestoken spijlen)
  • Elektrische bediening

De Torero elektrische schuifpoort wordt geleverd met een tweetal modellen elektrische aandrijving waarbij de mate van intensiviteit van het gebruik en de gewenste snelheid van openen en sluiten de bepalende factoren zijn. Bij de standaard industriële elektrische bediening geldt een openingssnelheid van 25 centimeter per seconde en dient afhankelijk van de hoogte en doorgang een maximaal aantal bewegingen van 50 maal per dag als max aangehouden te worden.

Bij de zwaar industriële elektrische bediening geldt een maximale openingssnelheid van 50 centimeter per seconde en kan de poort volcontinue gebruikt kan worden. De elektrische bediening werkt in combinatie met alle soorten van toegangscontrole en toegangsbeveiliging. De elektrische schuifpoort wordt standaard voorzien van een contactlijst op de voorzijde van het bewegende poortdeel en een dubbelwerkende contactlijst op het geleide portaal alsmede van een fotocel set tussen de poortopening.

Veiligheid
Schuifpoorten vallen onder de regelgeving van machines en dienen derhalve voorzien te zijn van voorzieningen die het klemraken van personen ten allen tijden voorkomt. De door ons geleverde poorten voldoen allemaal aan meest actuele Europese regelgeving en worden onder CE en desgewenst met typekeuring certificaat geleverd.

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze schuifpoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken en beschikken over veilige en onderhoudsarme geïntegreerde loopwielen. Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de schuifpoorten voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.