Security schuifpoort Pas 68

Een security schuifpoort wordt door de toegenomen kans op terroristische aanslagen en ramkraken steeds vaker gevraagd. De security schuifpoort is zeer geschikt om toegepast te worden als anti terrorisme toegangsoplossing bij de toegang naar high security gebouwen of terreinen zoals luchthavens, energiecentrales en defensielocaties. De Security schuifpoorten worden geleverd inclusief Pas 68 certificaat waarin is vastgelegd welke impact de security schuif poort kan weerstaan  voordat deze omver gereden wordt. De crash test is uitgevoerd met een 7,5 ton beladen voertuig die met 64 Km/h tegen de poort rijdt.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Projectie en terrein
Gezien de grote doorgangen die schuifpoort kan overspannen in combinatie met de weg die er naar toe loopt dient steeds goed gekeken te worden in hoeverre een voertuig snelheid kan maken voordat de impact plaatsvindt. Projecteren is dus een belangrijk onderdeel van de security oplossing. De security schuifpoort wordt geleverd

Afmetingen
De security schuifpoort wordt geleverd in standaard doorgang van 3 tot 8 meter en een hoogte van tenminste 1,8 tot 2,3 meter. Bij afwijkende maatvoering kan in overleg met de enginering gekeken worden of hier een oplossing voor gevonden kan worden. Uniek aan de security schuifpoort is de geringe inbouwdiepte van slechts 400 mm.

Elektrische bediening
De elektrische schuifpoort wordt geleverd met een tweetal modellen elektrische aandrijving waarbij de mate van intensiviteit van het gebruik en de gewenste snelheid van openen en sluiten de bepalende factoren zijn.

Bij de standaard industriële elektrische bediening geldt een openingssnelheid van 19 centimeter per seconde en dient afhankelijk van de hoogte en doorgang een maximaal aantal bewegingen van 50 maal per dag als max aangehouden te worden.

Bij de zwaar industriële elektrische bediening geldt een maximale openingssnelheid van 30 centimeter per seconde en kan de poort volcontinu gebruikt kan worden. De elektrische bediening werkt in combinatie met alle soorten van toegangscontrole en toegangsbeveiliging. De elektrische schuifpoort wordt standaard voorzien van een contactlijst op de voorzijde van het bewegende poortdeel en afhankelijk van de uitvoering contactlijsten op het geleide portaal alsmede van een fotocel set tussen de poortopening.

Veiligheid
Schuifpoorten vallen onder de regelgeving van machines en dienen derhalve voorzien te zijn van voorzieningen die het klemraken van personen ten allen tijden voorkomt.
De door ons geleverde poorten voldoen allemaal aan meest actuele Europese regelgeving en worden onder CE en desgewenst met typekeuring certificaat geleverd.

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze schuifpoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken en beschikken over veilige en onderhoudsarme geïntegreerde loopwielen. Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de schuifpoorten voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Hekwerk detectiesystemen
Integratie van elektronische overklimdetectie op het spijlenhekwerk is mogelijk. Wij voorzien hierbij de staanders van het hekwerk van speciale onderhoudsvrije sensoren die uiterst nauwkeurig overklimmen, zagen en slijpen detecteren. Een andere optie is schrikdraadbeveiliging waarbij een hoge maar ongevaarlijke spanning op een raster aan draden wordt gezet. Knippen, vasthouden en kortsluiten wordt gedetecteerd. Koppeling met uw bewakingscamera’s, alarm management- en inbraakbeveiligingssystemen is mogelijk.