Schuifpoort RAPIDE

De Rapide schuifpoorten zijn de snelste schuifpoorten met type goedkeur op de Nederlandse markt. De loopsnelheid van de snelle schuifpoort bedraagt maar liefst 75 centimeter per seconde. De snelle schuifpoort is gebaseerd op een robuuste opgespannen aluminium onderbalk die het toepassen van schoren en spankabels op het bewegende poortdeel die als “trap” kunnen dienen onnodig maken. De snelle  Schuifpoort wordt geleverd in diverse uitvoeringen die overeenkomen met het Ruigrok leveringsprogramma van het spijlenhekwerk.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Luxe uitgevoerd
De Rapide schuifpoorten zijn zeer luxe uitgevoerd zo wordt de poort standaard voorzien van geïntegreerde led verlichting in het bewegende poortdeel en design afwerking die de poort een luxe en afgewerkte uitstraling geven

Plug & Play
De Rapide schuifpoorten zijn “Plug en Play” hetgeen inhoudt dat de schuifpoorten geheel voor gemonteerd inclusief de eventuele elektrische bediening op het werk geleverd worden. Plaatsing is in zeer korte tijd te realiseren waardoor onnodig oponthoud en hinder aan uw terreintoegang tot het verleden behoort.

De Rapide schuifpoorten worden geleverd met een doorgang van 3 tot 12 meter (dubbele uitvoering) en een hoogte tot 2,0 meter.

  • Schuifpoort Rapide model SP (Ronde spijlen en puntenkam)
  • Schuifpoort Rapide model Prestige (Ronde doorgestoken spijlen)
  • Schuifpoort Rapide model Zwaar Prestige (vierkante doorgestoken spijlen)

Elektrische bediening
De Rapide schuifpoort wordt geleverd met een zwaar industriële elektrische bediening, hierbij geldt een maximale openingssnelheid van 75 centimeter per seconde en kan de poort volcontinue gebruikt kan worden.

De elektrische bediening werkt in combinatie met alle soorten van toegangscontrole en toegangsbeveiliging.

De elektrische schuifpoort wordt standaard voorzien van een contactlijst op de voorzijde van het bewegende poortdeel en een dubbelwerkende contactlijst op het geleide portaal alsmede van een fotocel set tussen de poortopening.

Veiligheid
Schuifpoorten vallen onder de regelgeving van machines en dienen derhalve voorzien te zijn van voorzieningen die het klemraken van personen ten allen tijden voorkomt.
De door ons geleverde poorten voldoen allemaal aan meest actuele Europese regelgeving en worden onder CE en desgewenst met typekeuring certificaat geleverd.

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze schuifpoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken en beschikken over veilige en onderhoudsarme geïntegreerde loopwielen. Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de schuifpoorten voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie op het spijlenhekwerk is mogelijk. Wij voorzien hierbij de staanders van het hekwerk van speciale onderhoudsvrije sensoren die uiterst nauwkeurig overklimmen, zagen en slijpen detecteren. Een andere optie is schrikdraadbeveiliging waarbij een hoge maar ongevaarlijke spanning op een raster aan draden wordt gezet. Knippen, vasthouden en korstuiten wordt gedetecteerd. Koppeling met uw bewakingscamera’s, alarm management- en inbraakbeveiligingssystemen is mogelijk.

Maatwerk
In die gevallen waar een schuifpoort omwille van esthetische zaken, beperkte ruimte of anderszins niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk.