Slagboom MCS 51

De BAM MCS 51 slagboom is een veelgebruikte slagboom uitermate geschikt voor een doeltreffende toegangscontrole op plaatsen met intensief verkeer, doch met geringe kans op vandalisme.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Opbouw van de MCS 51
De MCS 51 van BAM bestaat uit een geplooide en gelaste staalplaat met inwendige verstevigingen. Daarna wordt de kolom afgewerkt met polyester in standaard RAL-kleur. De toegangsdeur is vergrendeld met twee cilindersloten en is vooraan geplaatst voor de beste bereikbaarheid. Aan de kolom is met een schaaropstelling de aluminium arm vast houd. Het geheel wordt geplaatst op een prefab fundatie van 190kg. De MCS 51 gaat vanaf buiten open door middel van een kaart lees systeem en vanaf binnen open door middel van een detectielus. De openingstijd bedraagt tussen de 1,5 en 6,2 seconden.

Opties voor de MCS 51
De MCS 51 van BAM is leverbaar in met een arm tot en met 620cm. Verder is er altijd de optie tot een andere kleur kolom. De slagboom is leverbaar met zowel rechte als met knik arm.

Toepassingen voor de MCS 51
BAM’s MCS 51 slagboom is een veelgebruikte slagboom uitermate geschikt voor een doeltreffende toegangscontrole op plaatsen met intensief verkeer, doch met geringe kans op vandalisme. Door de snelle openingstijd zorgt de MCS 51 ook voor een goede constante flow van verkeer. De MCS 51 is verder ook een zeer veilige slagboom, te danken aan de ingebouwde fail save systemen en sleutel gestuurde handmatige opening. De MCS 51 is ook een van de meest duurzame slagbomen op de markt. Met een gemiddelde levensduur van meer dan 2 miljoen bewegingen. Als vergelijking, bij 150 openingen per dag gaat de slagboom gemiddeld 36 jaar mee.

Service
Ruigrok levert en plaatst de MCS 51 slagbomen van BAM door geheel Nederland. Voor iedere situatie hebben wij een bijpassende oplossing. Wij hebben er daarom ook vertrouwen in dat u bij Ruigrok zult slagen. Door onze 24 uur storing service staan wij dag en nacht klaar bij eventuele storingen.

Heeft u verder nog vragen, neem dan contact over met ons verkoopteam, wij staan u graag te woord.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden