Slagboom MCS 57

De MCS 57 slagboom van BAM is een veelgebruikte slagboom uitermate geschikt voor een doeltreffende toegangscontrole op plaatsen met intensief verkeer, doch met geringe kans op vandalisme. Deze slagboom is de grotere versie van de MCS 51.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Opbouw van de MCS 57
De BAM MCS 57 bestaat uit een geplooide en gelaste staalplaat met inwendige verstevigingen. Daarna wordt de kolom afgewerkt met polyester in standaard RAL-kleur. De toegangsdeur is vergrendeld met twee cilindersloten en is vooraan geplaatst voor de beste bereikbaarheid. Aan de kolom is met een schaaropstelling de aluminium arm vast houd. Het geheel wordt geplaatst op een prefab fundatie van 190kg. De MCS 57 gaat vanaf buiten open door middel van een kaart lees systeem en vanaf binnen open door middel van een detectielus. De openingstijd is tussen de 2,7 tot 8,5 seconde, afhankelijk van de armlengte.

Opties voor de MCS 57
De BAM slagboom MCS 57 is leverbaar in met een arm tot en met 1020cm. De MCS 57 is ook leverbaar met optioneel nood ontgrendelingsslot. De MCS 57 slagboom is leverbaar met een standaard cilinder arm maar ook met schaarhekwerk of rok, hetgeen ervoor zorgt dat de MCS 57 slagboom uitermate geschikt is voor plaatsing bij terreinen die geheel afgesloten moeten worden.

Toepassingen voor slagboom MCS 57
De MCS 57 slagboom is een veelgebruikte slagboom uitermate geschikt voor een doeltreffende toegangscontrole op plaatsen met intensief verkeer, doch met geringe kans op vandalisme. De MCS 57 is verder ook een zeer veilige slagboom, te danken aan de ingebouwde fail save systemen en sleutel gestuurde handmatige opening. De MCS 57 is ook een van de meest duurzame slagbomen op de markt. Met een gemiddelde levensduur van meer dan 1,5 miljoen bewegingen. Als vergelijking, bij 150 openingen per dag gaat de slagboom gemiddeld 20 jaar mee.

Service
Ruigrok levert en plaatst de MCS 57 slagbomen van BAM door geheel Nederland. Voor iedere situatie hebben wij een bijpassende oplossing. Wij hebben er daarom ook vertrouwen in dat u bij Ruigrok zult slagen. . Door onze 24 uur storing service staan wij dag en nacht klaar bij eventuele storingen.

Heeft u verder nog vragen, neem dan contact over met ons verkoopteam, wij staan u graag te woord!