High security speedgates

De CSG 10640 en 10650 zijn high security speedgates met een crashtest beproeving conform PAS68. De speedgates zijn zeer geschikt om toegepast te worden als anti terrorisme toegangsoplossing bij de toegang naar high security gebouwen of terreinen zoals luchthavens, energiecentrales en defensielocaties. De poorten zijn zeer snel te noemen een complete openingsprocedure duurt slechts 9 seconden en het sluiten geschiedt in 11 seconden.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Voordelen high security speedgate
Toepassing van additionele bollards die vaak aan de rsicozijde van conventionele standaard speedgates worden gebruikt zijn bij toepassing van high security speedgates niet nodig. Ander zeer groot voordeel van de high security speedgates is de geringe inbouwdiepte van slechts 280 mm hetgeen ideaal is in het geval van ondergrondse infrastructuur of als het speedgate bijvoorbeeld inpandig of op bijvoorbeeld op een beton tussenvloer of viaduct geplaatst wordt.

Crash Test
De high security speedgates worden geleverd onder PAS 68 certificering hierbij kennen we afhankelijk van de snelheid die op de risico locatie ontwikkeld kan worden een tweetal modellen. 

  • Model CSG 10640 Crash test op basis van 7.500 kg en 64 km/uur (40mph). PAS 68:2010V/7500[N2]/64/90:2.2/0.0*
  • Model CSG 10650 Crash test op basis van 7.500 kg en 80 km/uur (50mph) PAS 68:2010V/7500[N3]/80/90:6.8/9.1*

Principe en maatvoeringen
Het trackless aangedreven high speedgate model CSG10640 en CSG 10650 is leverbaar tot maximaal 4,2 meter doorgang en bestaat uit staander kolommen waaraan tweeledige vouwende poortvleugels zijn aangebracht.

In tegenstelling tot boven- of ondergeleide speedgates is het niet nodig om de poortvleugels te extern te geleiden waardoor hoogte- of een inbouwdiepte beperking geen rol speelt.

Het high security speedgate is geschikt voor continu gebruik en er bestaan geen limiteringen ten aanzien van het aantal bewegingen per dag.

De geleiding van de high security speedgate vindt in zijn geheel plaats aan de bovenzijde van het poortpaneel die zich het dichts bij de staander kolom bevindt. Het aandrijfmechanisme die bestaat uit een hydraulische motor en een arm en een hydraulisch vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat de speedgate in zowel open- als gesloten positie geblokkeerd wordt. Door de exacte 2:1 verhouding van de aandrijving gaat het openen en sluiten van de vleugels zeer gelijkmatig.

De aandrijving is van het speedgate bevindt zich aan de binnenzijde van het speedgate en is aangebracht in een metalen behuizing. De besturing van het speedgate geschiedt middels een PLC besturing in combinatie met hydraulische pomp die in een separate kast is ingebouwd.